Iulia Vântur, nerăbdătoare să înceapă cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine

Coprezentatoarea emisiunii Dansez pentru tine de la ProTv, Iulia Vântur, este nerăbdătoare să-i cunoască pe cei opt norocoşi care vor intra în această toamnă în ringul visurilor de la ProTv.

image

„Am emoţii când mă gândesc că urmează cel de-al paisprezecelea sezon şi ne pregătim intens să redeschidem ringul visurilor”, a mărturisit Iulia. Toţi cei care vor să participe în această toamnă la Dansez pentru tine, având astfel şansa să-şi împlinească un vis luptând pe ritmuri celebre, trebuie să se înscrie la preselecţii, accesând formularul găzduit de pagina emisiunii, http://dansezpentrutine.protv.ro/preselectii.

image

De asemenea, pe 11 august, de la 10.00, la hotelul Ramada Parc din Bucureşti, concurenţii sunt aşteptaţi la preselecţii.

„Îi rog pe toţi cei care îşi doresc să fie alături de noi pe acest drum să-şi adune forţele, curajul, talentul şi să vină la preselecţie. Aşteptăm pe oricine iubeşte dansul şi crede în minuni. De obicei, la preselecţii se nasc momente pline de energie, se descoperă adevărate talente şi, în final, se împlinesc cele mai frumoase visuri prin dans, aşa că nu trebuie ratată o asemenea ocazie”, a mai declarat Iulia Vântur.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.