Iti pierzi cheile, le ratacesti sau ti se fura? Ai o solutie, incepand de astazi

  • Bucurestenii care isi pierd cheile vor avea la dispozitie, incepand din 31 ianuarie, primul sistem de livrare de chei de rezerva de la casa, masina sau birou din Romania.
  • Potrivit unui studiu european, in fiecare minut sunt pierdute sau furate cel putin 6 chei, iar numarul cheilor incuiate in casa sau masina este de cel putin 10 ori mai mare.
  • Unul din 10 oameni si-a pierdut cheile cel putin o data in ultimul an. Femeile tind sa isi piarda cheile mai des decat barbatii. Una din 50 de femei a admis ca si-a pierdut cheile de cel putin 5 ori, desi niciun barbat nu a recunoscut ca ar fi patit asta de mai mult de 3 ori. 

Urmand un model de business de succes din Marea Britanie si SUA, sistemul MyKey livreaza chei de rezerva de la locuinta, masina sau birou intr-o ora de la solicitarea lor, 24/24, oriunde in Bucuresti, simplu, eficient si 100% sigur.

“Aceasta idee de afacere a venit ca rezolvare a unei probleme – un chirias care isi pierdea tot timpul cheile. Frustrarea personala m-a impins sa caut o solutie mai inteligenta decat spargerea, dar am descoperit din pacate ca serviciile civilizate adresate situatiilor neplacute in care esti incuiat pe dinafara lipsesc in totalitate din Romania. Asadar, ne-am hotarat sa punem pe picioare un serviciu de urgenta pentru cei care si-au pierdut sau ratacit cheile”, spune Irina Caraivan, managing partener MyKey.

Cele mai multe situatii in care ramai fara cheile de la casa nu justifica costul si deranjul unei deblocari fortate – cheile sunt incuiate in casa si le vei putea recupera imediat ce intri. Pentru soferi, o spaima comuna sunt sistemele care permit blocarea automata a usilor cu cheia inauntru.
Pretul pentru abonamentul MyKey este de 3 ori mai mic decat spargerea si inlocuirea unei yale simple de la o usa de apartament. Pentru masini, inlocuirea butucului poate fi de pana la 10 ori mai scumpa decat un abonament.

Tariful MyKey este de 150 de lei pe an pentru cheile casei sau ale masinii si 250 de lei pe an pentru ambele. Asta inseamna ca, daca iti pierzi cheile fie si o data in 3-4 ani, iesi in avantaj. In plus, serviciul iti ofera comoditatea de a-ti fi adusa cheia intr-un mod civilizat si discret, oriunde doresti, intr-un timp foarte scurt”, explica Irina Caraivan.

MyKey vine cu un plan de securitate special conceput:
• nu vom afla niciodata adresa abonatului, iar livrarile sunt facute intr-un loc propus de acesta, niciodata in fata casei;
• locul unde sunt depozitate cheile este monitorizat non-stop, securizat mecanic si electronic;
• abonatul isi depoziteaza cheile intr-un plic securizat, cu un sigiliu unic, iar poza cheilor sigilate este disponibila in contul online;
• la fiecare livrare se trece printr-un proces complex de identificare asemanator cu cel al unei banci.

Odata ajuns la sediul MyKey cu cheia de rezerva, clientul va avea la dispozitie o intreaga infrastructura: plicuri securizate, sigiliu unic, sistem de securitate conceput special pentru acest serviciu, un sediu deschis in timpul zilei si livrari non-stop. Din momentul semnarii contractului si inmanarii cheilor, clientului MyKey i se va crea un cont online si va fi identificat numai dupa numarul de abonat. Cheile sunt introduse in plic si sigilate de catre posesorul lor si poza va fi disponibila in cont.
La solicitarea unei livrari, sistemul parcurge un proces de identificare bazat pe parola si intrebari secrete, in urma caruia se genereaza un cod unic, trimis clientului prin SMS.

Livrarea se va face la cel putin 100 de metri de casa proprietarului cheilor, intr-un loc propus de acesta. Pentru siguranta, cheia va fi adusa intr-un seif pe care doar codul primit prin SMS il poate deschide.
Pentru a putea deservi un numar de 850.000 de locuinte si peste 2 milioane de masini aflate in proprietate la momentul actual in Bucuresti, sediul MyKey este situat ultracentral, la kilometrul 0, si va efectua livrari pe o raza de 30 de km in maximum doua ore de la solicitare.

Pentru informatii suplimentare si detalii:
Delia Marcu, PR & Project Manager
Telefon: 0726.19.07.08, 021.367.34.38
Adresa: Bd. Nicolae Balcescu nr. 25, bloc Wilson, sc. 1, ap. 10, sector 1, Bucuresti
E-mail: delia@mykey.ro
Website: www.mykey.ro
Facebook: http://www.facebook.com/mykey.romania

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.