Îşi face transfuzii sanguine de la propriul său fiu

Îşi face transfuzii sanguine de la propriul său fiu

Bryan Johnson, de 45 de ani, magnat american din domeniul tehnologiei, devenit deja cunoscut pentru faptul că în fiecare an cheltuiește milioane de dolari ca să întinerească, i-a cooptat recent pe fiul lui, Talmage, de 17 ani, dar și pe tatăl lui, Richard, 70 de ani, pentru a face schimb de produse sanguine.

Îşi face transfuzii sanguine de la propriul său fiu

În aprilie, cei trei s-au adresat Resurgence Wellness, un spa medical modern care apelează la ultimele tehnologii, din Arlington, Texas.

Lui Talmage i s-a recoltat un litru de sânge, adică aproximativ o cincime din întreaga cantitate de sânge din corp, în doze separate, iar apoi plasma a fost reinfuzată în corpul tatălui său, potrivit Bloomberg.

Bryan Johnson i-a donat apoi un litru de produse sanguine tatălui său de 70 de ani, dar nimeni nu i-a donat sânge tânărului de 17 ani.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu a facut flotari in studioul Alarma

Bryan Johnson este deja cunoscut în toată lumea pentru rutina lui anti-îmbătrânire neobișnuită și se pare că nu este prima dată când își atrage fiul minor în „proiectele” sale.

A făcut o avere considerabilă înființând companii de plăți online, pe care apoi le-a vândut către PayPal. Dar în prezent este mai cunoscut pentru că anual cheltuiește cel puțin două milioane de dolari pentru a descoperi secretul tinereții veșnice.

Cea mai nouă inițiativă a lui Johnson, „Project Blueprint”, implică tot felul de procese menite să inverseze procesul de îmbătrânire.

Citeşte şi: Sassu i-a deschis lui Patriciu uşa TVR

Înseamnă respectarea unei diete stricte, un program rigid pentru somn și exerciții fizice, examene medicale frecvente și urmarea indicațiilor unui medic de 29 de ani, care a terminat medicina acum 3 ani, conform Digi24.

În plus, se pare că încercarea lui de a rămâne mereu tânăr implică și infuzii de „sânge tânăr” – o practică ce nu a fost dovedită științific până acum și pe care Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) nu o recomandă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.