Irina Tănase dezminte că ar fi gravidă cu Liviu Dragnea

irina tănase

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, este extrem de discretă, postând rar, pe contul ei de Instagram. După ce iubitul ei a fost închis, și-a ocupat timpul cât mai mult cu activități care îi fac plăcere.

Tânăra se întâlnește cu prietenii, vizitează locuri frumoase, iubește animalele și adoră să citească. Au tot apărut informații despre relația ei cu Liviu Dragnea, în prezent, informează Newsweek.

Însă, o reacție avută de Irina pe internet, arată clar că iubirea dintre ei nu a dispărut, ba chiar dimpotrivă. Irina a postat niște fotografii frumoase pe Instagram, în ultima perioadă.

La un moment dat, unul dintre urmăritorii ei online i-a lăsat un comentariu emoționant: “Hai că mai e puțin și o să faceți iarăși poze amândoi”. Irina Tănase a răspuns rapid, fără să ezite: “Doamne ajută!”.

Recent, iubita fostului lider PSD a făcut recent și niște dezvăluiri pentru Fanatik. Apăruseră niște zvonuri legate de o posibilă sarcină a Irinei, așa că a decis să lămurească situația.

„Nu m-am mai văzut fizic cu Liviu de un an. Ne-am văzut doar prin geam, la penitenciar, nu există așa ceva (n.r.: sarcina). Totul a pornit de la o postare pe care am făcut-o, dar care nu avea legătură cu mine.

Nu înțeleg de ce orice postez se copiază și se interpretează! Important acum este ca Liviu să fie sănătos și să revină acasă”, a susținut Irina Tănase

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.