Irina Fodor face exercitii de dictie cu cocostarcarie

* Un cocostârc s-a dus la descocostârcārie, unde se descocostârcāreau si alti cocostârci nedescocostârcāriti, ca sa se descocostârcāreasca de cocostârcāria lui.
image

Irina Fodor se pregateste intens pentru rolul de prezentatoare al emisiunii “Povestiri de noapte”, pentru ca din 24 martie, de luni pana joi de la ora 22.30 va prezenta alaturi de Cabral, ACASA, si isi doreste ca totul sa fie perfect.

Irina isi imparte timpul intre cursuri de dictie, filmari, innoirea garderobei si ajunge acasa foarte tarziu pentru ca alege sa ramana in platou, in timpul emisiunii “Povestiri de noapte” sa exerseze, sta in spatele camerelor sa studieze cu atentie, sa invete cat mai multe lucruri interesante de la Cabral.  

“Am inceput lectiile de dictie, ma duc de 3-4 ori pe saptamana si imi petrec aproape jumatate de zi facand exercitii care pe cat sunt de amuzante, pe atat sunt de complicate. Ca de exemplu:  * Un cocostârc s-a dus la descocostârcārie, unde se descocostârcāreau si alti cocostârci nedescocostârcāriti, ca sa se descocostârcāreasca de cocostârcāria lui.  (. Exersez vorbitul in soapta si pe cel ca ursul ca sa invat sa imi controlez tonalitatea vocii, chiar si cand ma entuziasmez si sunt gata sa o iau pe aratura ca un clopotel”, povesteste Irina Fodor pe pagina ei oficiala de Facebook, https://www.facebook.com/irina.fodor.9.

Viitoarea prezentatoare a emisiunii „Povestiri de noapte” isi face temele acasa, motiv mare de distractie pentru fetita ei de aproape trei ani: „Citesc singura acasa editorialele de la Povestiri de noapte in fata oglinzii, iar Diana ma tot intreaba: Mami, tu cu cine vorbesti? Asa vorbesti tu singurica?”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.