Ioana Tiganila a fost ceruta de sotie, in aplauzele turistilor, in Singapore

A plecat in vacanta pregatita sa se distreze si sa vada locuri de o frumusete aparte si, pe langa toate acestea, a avut parte si de o cerere in casatorie ca-n povesti. Ioana Tiganila, prezentatoarea Jurnalelor de știri din week-end de la Digi 24, si-a dorit sa-i faca o surpriza iubitului ei si a sfarsit prin a fi ea cea surprinsa.

“Îmi aduc aminte că eram în piscină şi iubitul meu îl rugase pe un salvamar să îmi facă poze, să mă ţină ocupată şi eu tot nu înţelegeam ce se întâmplă. La un moment dat, Alaa se apropie de mine în apă cu o cutie de bijuterii în mână. Semăna cu o cutie de la un alt inel de-al meu, aşa că m-am prins mai greu ce urma să se întâmple. Până am văzut verigheta! În momentul acela am început să râd şi efectiv nu am reuşit să îi răspund la întrebarea : „Vrei să fii soţia mea ?” A trebuit să întrebe de mai multe ori până când am reuşit să articulez un DA ! Şi salvamarul ne făcea poze încontinuu, iar toată lumea de la piscină care a realizat ce se întâmpla a început să aplaude. M-am simţit ca într-un film ! Nu mi-aş putea imagina niciodată un loc mai frumos unde mi-ar fi plăcut ca un bărbat să îmi spună că vrea să trăiască alături de mine toată viaţa”, marturiseste Ioana.

Pentru Ioana Tiganila au urmat trei saptamani de vis si o vacanta in care a facut de toate, de la scufundari la poze cu maimute si sesiuni de inot cu delfinii, in Bali. „Masaj balinez, plimbare cu elefantul, scuba diving sau plimbări cu caii pe malul oceanului, pe o plajă cu nisip negru lângă un sătuc din sud – estul insulei. A fost singura plajă sălbatică pe care am văzut-o în Bali, o plajă cu palmieri care nu au fost tăiaţi ca să se construiască vreo terasă sau vreo şcoală de surf, cum se întâmplă în staţiunele frecventate de prea mulţi turişti. A fost absolut minunat”.

Daca ar vrea sa emigreze Ioana stie clar unde s-ar stabili. „Niciun alt colţ de lume în care am mai fost nu mi s-a părut atât de frumos ca în Singapore, m-aş muta şi astăzi acolo. Totul este hi-tech, vezi numai clădiri turn din sticlă, este foarte curat, nu vezi nici un gunoi pe jos, nu vezi câini maidanezi, nu vezi cerşetori. Oamenii sunt foarte politicoşi, te ajută, te înţeleg, vorbesc engleza perfect, sunt civilizaţi şi zâmbesc mereu. La restaurante se mănâncă exagerat de bine”, isi aminteste cu nostalgie vedeta Digi24 de vacanta de vis petrecuta la mii de kilometri de casa.

Ioana Tiganila poate fi urmarita in fiecare week-end la pupitrul stirilor la Digi24, singura televiziune de stiri care emite in format full HD. Mai multe poze din aventura  in Asia pot fi vazute pe www.digi24.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.