Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si-au dus fiica la prima lectie de inot in mare

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, actorii pe care telespectatorii ii vor putea vedea in noua telenovela romaneasca Ingeri pierduti, din aceasta toamna, ACASA, au asistat la o premiera in viata fiicei lor  prima lectie de inot in mare. Nici o vara fara mare, astfel ca prima destinatie de vacanta a familiei Papadopol a fost la Costinesti, in casa bunicilor Ioanei.

image

In fiecare an, la sfarsitul lui iunie mergem la Costinesti, la casa bunicilor mei. E un obicei de familie, pe care l-am respectat de cand m-am nascut. Pe langa faptul ca ne odihnim si ne relaxam, ne intalnim si cu verisori de-ai mei care locuiesc acolo, asa ca ne si distram foarte bine. Ruxandra este si ea foarte fericita pentru ca se poate juca in voie pe plaja si in apa, povesteste Ioana Ginghina.

In general, vara ne-o petrecem in tara. Mergem la Costinesti, la prietenii nostri din Bucovina si la Sibiu, la parintii Ioanei, spune Alexandru Papadopol.

image

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au supravegheat-o indeaproape pe Ruxandra, in varsta de 5 ani, la prima sesiune de inot in mare, fara colac: Anul acesta este primul an in care Ruxi a inotat efectiv in mare, asta datorita cursurilor de inot intensiv pe care le face de la inceputul verii. Totusi, fiind primul inot fara colac in mare, bineinteles atent supravegheata de noi, Ruxandra nu a scapat de inevitabilele inghitituri de apa de mare. Asta nu a facut-o sa se sperie, ci doar sa puna logica intrebare: >, spune Ioana Ginghina.

La cererea speciala a micutei Ruxandra spre final de august vom mai face o escapada la Costinesti, pentru ca Ruxi isi doreste foarte mult sa mai vada o data marea, completeaza Ioana Ginghina.
Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol revin din aceasta toamna, ACASA, in telenovela romaneasca Ingeri pierduti, alaturi de cuplurile de protagonisti Diana Dumitrescu si Ioan Isaiu, Madalinea Anea si Paul Diaconescu, intr-o poveste fascinanta ce promite iubire, pasiune, drama si mult umor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.