Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol mănâncă mai sănătos de la venirea pe lume a fetiţei lor, Ruxandra

Venirea pe lume a unui copil aduce cu sine multe schimbări în viaţa părinţilor săi. Şi Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, pe care telespectatorii îi pot urmări în serialul Aniela, difuzat de ACASĂ de luni până joi de la 20.30, şi-au schimbat foarte mult stilul de viaţă de când s-a născut fetiţa lor.

Sâmbătă, de la ora 10.00, în emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, prezentată de Oana Cuzino, cei doi dezvăluie principiile lor de viaţă echilibrată. Spre exemplu, amândoi mânâncă mai sănătos de când o au pe micuţa Ruxandra, beau multă apă plată, nu pun mai deloc sare în mâncare, iar Papi chiar s-a lăsat de fumat.

Preferă să-şi prepare singuri delicii culinare şi aici fiecare are bucăţica lui: Papi este responsabil cu aprovizionarea, iar Ioana găteşte. Ei au un stil de viaţă asemănător, iar experţii americani în nutriţie spun că orice dietă are mai multe şanse de reuşită dacă membrii familiei se susţin reciproc, mănâncă light şi fac sport împreună.

În aceeaşi ediţie a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” se trec în revistă câteva dintre beneficiile uleiurilor de toate felurile care se găsesc şi la noi. Spre exemplu, uleiul obţinut din susan, alune, struguri sau porumb a ajuns să facă serioasă concurenţă în bucătărie celui de floarea soarelui sau de măsline. Mai mult decât atât, aceste uleiuri speciale au efecte miraculoase în tratamentele corporale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.