Ioan Isaiu, rapit, sechestrat si batut

Ioan Isaiu, interpretul lui Tudor in comedia “Ingerasii”, va trece prin momente grele in episodul de marti: va fi rapit, aruncat in portbagajul unei masini si apoi sechestrat cu doar citeva zile inaintea nuntii cu Lia (Adela Popescu). Cei care il rapesc, Justin si Tereza, vor sa se razbune pe Tudor pentru ca acesta i-a demascat in fata lui Razvan.

Secventa rapirii nu a fost una usor de interpretat pentru Ioan Isaiu. ”Chiar daca totul este fictiune, senzatia de claustrare si de panica se naste involuntar atunci cind esti virit in portbagajul unei masini. Pentru mine au fost niste secvente violente care au culminat cu imobilizarea mea pe un scaun de care eram legat fedeles. Am simtit, in acelasi timp, neputinta si furie”, marturiseste actorul.

Pentru ca machiajul sa fie unul cit mai veridic a fost nevoie de citeva ore de pregatire, make-up artistul Gena Ionita realizindu-l cu multa iscusinta. Efectul a fost cel asteptat, iar primii care au rectionat au fost chiar colegii de platou ai lui Ioan. “Tin minte ca am iesit de la machiaj si am intrat in camera sa repetam. Adela m-a privit ingrozita, copiii s-au schimbat la fata, toata lumea s-a oprit din vorbit si m-au privit socati. Unii chiar m-au intrebat ce am patit. Cind si-au dat seama ca este vorba doar despre un machiaj, au inceput sa rida toti. Chiar si micutii ingerasi, care se cam speriasera” , spune Ioan Isaiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.