Ioan Gyuri Pascu lanseaza o noua piesa la „Televiziunea copiilor”

• Concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” continuă sâmbătă, ora 10.10, la TVR 1

Ioan Gyuri Pascu de la „Distractis Show” este invitatul special al micilor talente la ediţia din 5 mai a emisiunii „Televiziunea copiilor”, de la TVR 1. Actorul şi interpretul i-a surprins pe copii, atât la interviu, cât şi cu show-ul susţinut în faţa lor. Ei i s-au alăturat la interpretarea unei „melodii în premieră absolută”, a precizat Gyuri. Intitulat „Nu te lăsa!”, cântecul a fost foarte gustat de copii, dar şi de părinţii din sală. Cum melodia are un refren mobilizator, mult timp după ce Gyuri plecase, copiii încă mai cântau „Nu te lăsa!” cu patos. Dar piesa favorită a copiilor dintre cele interpretate de Gyuri a fost cea despre instalator. Puteţi urmări show-ul lui Gyuri sâmbătă, 5 mai, de la 10.10.

Cei trei prezentatori  – Ana-Maria, Luca şi Doru  – au căutat soluţii de PR pentru emisiunea „Televiziunea copiilor”. Unele fantastice, altele pământene. „S-au întrecut în idei. Rezultatul: mult mai multe accesări, like-uri pentru pagina https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor, ba mai mult, numeroase mesaje şi înscrieri în concurs. Deja e mare frenezie pentru a crea torturi ingenioase care să-i ducă la Disneyland”, povesteşte Gianina Corondan, mâna dreaptă a realizatorului Titus Munteanu.

Concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” este în plină desfăşurare. El continuă până în finalul lunii iunie, când echipa câştigătoare va fi trimisă de agenţia Perfect Tour într-o excursie la Disneyland Paris. Clasele se înscriu pe pagina de Facebook a Televiziunii copiilor (https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor), iar echipele participante se pun pe treabă, pregătind torturi aniversare pentru împlinirea a 20 de ani ai celebrului parc de distracţii din Franţa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.