Între bine şi rău: unirea cu Basarabia

* Liviu Mihaiu şi invitaţii săi dezbat acest subiect marţi, 3 decembrie, ora 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+Liviu Mihaiu in ie

România şi Moldova – reunificare prin integrare sau integrare prin reunificare? Aceasta este tema pe care Liviu Mihaiu şi invitaţii săi la Între bine şi rău de marţi 3 decembrie o discută, cu argumente pro şi contra. Ca de obicei, programul este difuzat la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„Ne-am cam uitat sentimentele naţionale. Nu mai sunt la modă. Nu mai eşti cool dacă eşti patriot. Dar pun şi eu o întrebare: mai vreţi, fraţilor, să ne unim cu Basarabia? Dar dânşii, din Republica Moldova, mai vor să se unească cu noi?” – de la aceste întrebări porneşte Liviu Mihaiu dezbaterea de la Între bine şi rău, marţi, la TVR 1.

Invitaţii care vin în platoul emisiunii găzduite de Liviu Mihaiu în această săptămână, cu propriile păreri şi argumente privind tema în discuţie, sunt Dorin Chirtoacă – primarul oraşului Chişinău, Teodor Baconschi – fost ministru de externe, Dan Dungaciu – sociolog, Vasile Ernu – scriitor, Varujan Vosganian – scriitor şi om politic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.