Ingeri pierduti: Marian Ralea, un bunic in scaun cu rotile

Marian Ralea se alatura distributiei telenovelei „Ingeri pierduti” in episodul de luni, 4IMG_1982a_resize noiembrie, difuzat de la 20.30, ACASA, in rolul lui Horia Neacsu, bunicul lui Luca (Timur Vultureanu), care o data ce afla de existenta nepotului sau, vrea sa il recupereze cu orice pret.
Pentru prima data, Marian Ralea joaca rolul unui bunic si, mai mult decat atat, rolul unei persoane care se deplaseaza intr-un scaun cu rotile:

„Joc in sfarsit, dupa atatia ani de Magician, un bunic care face absolut tot ce ii sta in putere, avand si foarte multi bani, sa-si recupereze nepotul. Joc intr-un scaun cu rotile. ceea ce a fost o adevarata provocare. M-am simtit exceptional la filmari, am IMG_1937_resizefost fericit sa lucrez cu un pusti care este adorabil si talentat. Am jucat cu Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, cu actori tineri. Pentru mine a fost ca o gura de oxigen”, dezvaluie Marian Ralea.

Cum ajunge Horia Neacsu sa afle de existenta nepotului sau, cum reactioneaza Cristina (Diana Dumitrescu) cand se intalneste cu bunicul fiului ei, ce se va intampla cu Luca?

Telespectatorii vor afla urmarind ultimele saptamani din „Ingeri pierduti”, difuzate de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.