Incep preselectiile pentru “Romanii au talent”, varianta romaneasca la „Got Talent”

In aceasta vara ProTV da startul preselectiilor pentru “Romanii au talent”, emisiunea cu un succes rasunator in lumea intreaga. Din 2 iulie, toti cei care vor sa se inscrie la preselectii pot accesa romaniiautalent.ro.

Site-ul contine stiri despre show, filmulete cu cele mai ciudate si extravagante talente din intreaga lume, quizz-uri care vor masura talentul. Oricine are un talent al sau, indiferent care ar fi acesta – fie ca e vorba de cintat, dansat, tricotat, jonglerii – poate intra pe romaniiautalent.ro si se poate inscrie la preselectii. De asemenea, nu conteaza meseria pe care o are in viata de zi cu zi, astfel incit accesul la preselectii este deschis tuturor: de la contabili, la bucatari, de la sudori, la economisti, de la profesori la cizmari, de la medici la vinzatori.  Nu exista nici un fel de limita de virsta, nu exista restrictii nici in ceea ce priveste numarul, astfel incit la preselectii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionisti sau nu, scena este deschisa tuturor celor care vor sa-si implineasca un vis.

Inscrierile se pot face pe site-ul emisiunii (romaniiautalent.ro), dar si direct in locatiile special organizate in orasele in care vor avea loc preselectiile – Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti.

“Romanii au talent” este formatul de succes “Got Talent”, cumparat de ProTv de la FremantleMedia. Concursul reuneste mii de talente din diverse domenii care se intrec in fata unui juriu si in fata natiunii pentru afirmare.

“Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depasindu-si propriile recorduri de audienta peste tot in lume. Acest show de televiziune a fost facut in peste 30 de tari ale lumii, printre care si Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franta, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelanda, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda, Israel.

2 thoughts on “Incep preselectiile pentru “Romanii au talent”, varianta romaneasca la „Got Talent”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.