Încep înscrierile pentru ROMÂNII AU TALENT

Încep înscrierile pentru ROMÂNII AU TALENTPentru a cincea oară, “Românii au talent”va  aduce în faţa telespectatorilor, începând din toamnă, un nou sezon plin de neprevăzut şi creativitate.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro şi trofeul “Românii au talent” sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe acelaşi site si astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

La concurs pot participa toate persoanele rezidente în România şi Republica Moldova. Toate nominalizările se vor face prin completarea Formularului de Nominalizare disponibil pe site-ulwww.romaniiautalent.protv.ro. Pentru „Vânătorul de talente” trebuie inclus cel puţin un link valabil către o înregistrare video a fiecăruia dintre candidaţii nominalizaţi,  disponibil pe site-uri de distribuţie a materialelor video, precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, etc sau uploadat materialul video chiar în formularul de înscriere. Toate înregistrările video trebuie să fie disponibile publicului larg, iar vanatorul de talente care doreşte să nominalizeze o persoana ce deţine un anumit talent trebuie să o cunoască personal pe aceasta.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.