Inca un concert LaLa Band pe 3 iunie

• 10 fani LaLa Band au cistigat in direct la ProFM acces la repetitiile concertelor “LaLa Summer Love”

• Membrii trupei au anuntat ca vor mai sustine un concert, datorita cererii mari din partea fanilor, duminica, 3 iunie

GreeG si Onuc au avut parte de multa agitatie, nebunie, dar si distractie in studio, pentru ca o parte din trupa LaLa Band a fost prezenta de curand la ProFM, alaturi de cei doi DJ si de ascultatorii aflati pe receptie.
Dorian Popa, Sore Mihalache, Raphael Tudor, Bubu Cernea, Costin Cambir, Gloria Melu, Levent Sali  le-au dat tuturor fanilor o veste extraordinara: pentru ca biletele pentru concertul “LaLa Summer Love” din 2 iunie de la Arenele Romane au fost epuizate, iar cererea este foarte mare, LaLaBand va mai sustine un al doilea concert duminica, 3 iunie, in acelasi loc, de la ora 20.00. Biletele au fost puse in vanzare, iar cei care doresc sa afle mai multe detalii pot accesa paginile de Facebook LaLa Band si „Pariu cu viata”.

GreeG si Onuc s-au pregatit cu inca o surpriza pentru ascultatorii lor la ProFM si pentru toti cei care urmaresc serialul “Pariu cu viata”. Au organizat un concurs impreuna cu invitatii lor, in urma caruia 10 ascultatori care au sunat sau au raspuns corect prin sms intrebarilor puse de membrii trupei au cistigat o vizita la repetiile pe care formatia le va face inaintea concertelor.

Sore a anuntat la ProFM ca ambele concerte “LaLa Summer Love” vor fi identice si ca absolut toata prestatia lor este live pe scena. Cei care vor veni la Arenele Romane vor putea asculta piesele din sezonul 2 “Pariu cu viata”, serial al carui ultim episod va fi difuzat la ProTv pe 28 mai, de la ora 20.30.
“Si vreau sa va mai dezvalui ceva: tot show-ul de lumini si conceptul intregului spectacol a fost facut de Bubu, care e modest si foarte talentat”, a incheiat Sore, laudandu-l pe colegul ei de platou.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.