In urma unei probe eliminatorii cu un ingredient surpriza, 21 de concurenti pasesc in bucataria MasterChef

Nici nu au apucat bine sa rasufle usurati ca au scapat de proba taiatului cepei, cea care i-a facut sa plinga la propriu pe concurentii de la “MasterChef”, ca a venit rindul celei de-a doua probe eliminatorii din concurs sa le dea batai de cap concurentilor. Aceasta proba le va pune la incercare una dintre laturile considerate esentiale de catre cei trei Chefi si anume, creativitatea.

Pe baza unui singur ingredient “vedeta”, pe care telespectatorii il vor descoperi marti, in cea de-a patra editie a emisiunii “MasterChef” difuzata de ProTv de la ora 20.30, concurentii vor trebui sa pregateasca o farfurie demna de “MasterChef”, care sa le asigure raminerea in concurs. Alimentul ales de cei trei Chefi se va dovedi unul care ii va pune la grea incercare. Dupa 5 minute in care isi pot alege ingredientele ajutatoare, concurentii vor avea la dispozitie doar o jumatate de ora pentru prepararea unei farfurii cu care sa-i impresioneze pe jurati. Presiunea timpului va apasa foarte greu pe umerii lor. Fie ca vor avea probleme in folosirea ustensilelor, fie ca vor constata ca ingredientele ajutatoate alese in cele 5 minute nu au fost cele mai potrivite, concurentii vor trece prin momente de mare tensiune.

La finalul probei, doar 21 dintre ei vor merge mai departe si vor intra in cel mai dorit loc, bucataria “MasterChef”. Aceasta se va dovedi mai mult decit si-au imaginat vreodata. Multitudinea de ustensile si echipamente specifice unei bucatarii de ultima generatie ii vor lasa cu gura cascata pe concurenti, care vor fi mai mult decit incintati de ceea ce vor gasi aici. Bucataria “MasterChef” este ceea ce se poate numi “visul oricarui bucatar!”, chiar daca unii au intilnit acolo obiecte pe care nici nu stiau sa le foloseasca. “Este exact cum mi-am imaginat-o – va spune o concurenta deosebit de impresionata – se compara cu orice bucatarie “MasterChef” din alte tari. Este impecabila!”.

Aici, in bucataria “MasterChef”, cei trei Chefi vor solicita un alt nivel al creativitatii si imaginatiei in primul test-provocare: Cutia Misterelor. Fiecare concurent va trebui sa gateasca si sa prezinte un preparat remarcabil folosind exclusiv ingredientele ascunse in cutie. La finalul probei, vor fi alese cele mai bune trei preparate. Din rindul lor, primul clasat va avea un avantaj imens in urmatorul test de inventivitate, avantaj ce il va pune la loc sigur in acest test, care este unul eliminatoriu. Cel care se va clasa pe primul loc va obtine si dreptul de a alege tema urmatoarei probe: bucataria italieneasca, bucataria chinezeasca sau bucataria frantuzeasca. Ce tema va alege cistigatorul si cine va reusi sa se remarce si sa se situeze pe primul loc, telespectatorii vor descoperi marti seara, in cea de-a patra editie a emisiunii “MasterChef”. Pentru unii, cele 60 de minute in care vor trebui sa gateasca preparate care sa-i impresioneze pe cei trei Chefi se vor dovedi “cea mai lunga proba de rezistenta fizica si psihica din viata lor de bucatari amatori”, iar pentru altii “ca o finala Champions League.”

La finalul editiei de marti se va stabili cine va fi primul concurent din rindul celor 21 acceptati in bucataria “MasterChef” care va parasi competitia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.