In timp ce Victor Slav a muncit pe branci, Bianca s-a relaxat la terasa. Edi Stancu a promovat pruna-colada printre turisti

Marti seara, pe 13 august, de la 20.30, Nea Marin a adunat la “Serviti, va rog!” cuplurile celebre Mihai Petre si Elwira, Victor Slav si Bianca Dragusanu, alaturi de Edi Stancu si Vasilica “Ceterasul” Godja, finalist al super – show-ului “Romanii au talent”, ca sa-i puna la treaba in asa fel incat sa-l tina minte o viata intreaga.

image

Desi a avut-o pe Elwira alaturi, care l-a impresionat pe Nea Marin prin constiinciozitatea sa, Mihai Petre a avut mai mult de furca decat si-ar fi imaginat. Cu inima cat un purice, juratul de la “Romanii au talent” si “Dansez pentru tine” s-a strecurat prin cusca leului de mare cand a fost pus sa faca curatenie, nu care cumva sa il calce pe picioare. La un moment dat, Mihai s-a trezit cu o galeata de apa turnata in cap de catre italienii de la circ, primind un „X” de la fostii concurenti “Romanii au

image

talent”. Acesta nu s-a suparat, ba chiar a glumit: „Nu mai veniti la „Romanii au talent”? Aha, de asta va permiteti. Lumea asociaza asta cu mine. X-ul este un fel de Mihai Petre in varianta abstracta”.

image

Victor Slav, prezentatorul rubricii ”Vremea” de la Pro Tv, nu a prevazut nicio clipa vremurile grele prin care va fi nevoit sa treaca la “Serviti, va rog!”. Nea Marin i-a dat sarcini aproape duble si asta pentru ca iubita sa mai mult a incercat sa scape de treaba si a preferat sa mearga ba la o plimbare, ba la o cafea sau la o discutie cu fanii sai.

Edi Stancu s-a descurcat cu brio la bar, unde a invatat sa prepare o multime de cocktail-uri, iar apoi a promovat “pruna-colada” printre turistii din statiune in timpul plimbarii pe carul alegoric. “Ceterasul” Vasilica a tras o sperietura zdravana in aventura pe mare alaturi de Mihai Petre si Edi Stancu. Cei trei s-au hotarat sa fuga cu vaporasul, insa Nea Marin a descoperit imediat ca lipseau si a venit cu salupa sa-i altoiasca. Edi si Vasilica au sarit in apa, insa “Ceterasul” parca “a uitat sa inoate, nu mai stia sa dea din maini si din picioare corect” cand l-a vazut pe Nea Marin, povesteste Mihai Petre, si a fost cat pe ce sa se inece. “Chuck Norris de Teleorman” l-a salvat imediat si l-a pedepsit apoi cu si mai multa munca.

image

Tot in editia de aseara a emisiunii si-a facut aparitia noul ghimpe din coasta lui Nea Marin: Ovidiu Danci, fostul concrent de la “Dansez pentru tine”. Acesta a venit hotarat sa ii faca “zbirului” vedetelor zile fripte. Danci si-a facut o intrare

in scena “incognito”, deghizat in femeie. Dupa ce a servit cocktail-uri preparate de Edi Stancu, acesta a luat-o pe Bianca la o plimbare, “ca fetele”. Descoperit si altoit de catre Nea Marin, acesta i-a platit-o cu varf si indesat: a devastat terasa, a dat drumul animalelor de la circ si a promis ca nu mai pleaca de la mare pana la finalul acestui sezon “Serviti, va rog!”.

image

Astazi, de la 20.30, urmeaza al doilea episod “Serviti, va rog!” cu aceeasi echipa de vedete care a muncit pe branci aseara. Dupa atata alergatura, Nea Marin va avea parte de o relaxare pe plaja cum nici n-a sperat, insa nu pentru mult timp, caci Danci va fi din nou prin preajma, gata sa-l enerveze. Victor Slav si Bianca Dragusanu vor fi privilegiatii editiei, caci colegii le-au pregatit o surpriza de zile mari, cu tot cu artificii si sampanie. Spectacolul la circul Bellucci, unde Mihai Petre va avea o alta intalnire de gradul zero cu o foca putin cam pupacioasa si alte ingrediente marca Nea Marin vor agita si mai tare ”cocktail-ul de vedete” la “Serviti, va rog!”, in aceasta seara, de la 20.30, la Pro Tv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.