In seara de Ajun, Stefan Banica – concert extraordinar “Alerg printre stele” la Pro Tv

La Pro Tv, seara de Ajun se petrece pe muzica lui Stefan Banica. Pe 24 decembrie,IMG_1450_resize de la ora 23.45, telespectatorii Pro Tv primesc in dar concertul extraordinar de Craciun “Alerg printre stele”, sustinut de artist la Sala Palatului.

De 12 ani, artistul respecta traditia concertelor sale extraordinare de Craciun, de la Sala Palatului, o performanta unica a unui artist roman.
De peste un deceniu, concertele de Craciun Stefan Banica reprezinta un mod traditional de intra in atmosfera de poveste a Craciunului si un eveniment-reper pentru luna decembrie. “Cantecele de Craciun inseamna pentru mine emotie si legatura cu ce e mai curat in suflet. Va doresc sa fiti sanatosi si sa petreceti Craciunul alaturi de cei dragi, cu bucurie si muzica in suflet!“, a declarat Stefan Banica in prag de sarbatori.

Pentru spectacolele de Craciun „Alerg printre stele”, Stefan Banica a pregatit momente inedite, cu invitati speciali-surpriza, o noua abordare, moderna si foarte spectaculoasa de scenografie si proiectie video, o desfasurare impresionanta de Stefan & Sore_resizeforte, muzicieni de exceptie, decoruri impresionante, lumini, grafica, dansatori toate, parte a celui mai asteptat eveniment muzical al lunii decembrie.

Cu mii de concerte in intreaga tara, peste 240.000 spectatori doar la show-rile sale de Craciun, 48 de concerte de Craciun «sold out» la Sala Palatului, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro Tv este unul dintre cei mai respectati si iubiti artisti din Romania.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.