În prima ediţie a “Cronicii”, Cârcotaşii v-au pregatiti “Cal românesc”, la Prima TV

• Miercuri, 27 februarie, “Cronica Cârcotaşilor” revine la Prima TV, cu sezonul 27.

 

Cârcotaşii s-au pus pe treabă încă de la începutul săptămânii, când s-au reunit pe platourile de la Prima TV, gata să filmeze prima scenetă din acest sezon.

Unul dintre cele mai titrate subiecte din ultima vreme a fost despre carnea de cal de pe mesele europenilor, consumată pe post de carne de vită… din România. Mihai Găinuşă a scris textul scenetei pe aceasta temă, iar Dezbrăcatu’, Mistretzu’, Puştiu’, Gabriela Marin şi Yanka au dat viaţă personajelor.

Acţiunea se petrece într-un restaurant parizian, numit sugestiv “Crazy Horse”. Localul cu pricina este unul de fiţă, dacă ne luam după clientela selectă care îi trece pragul. Un exemplu clar ar fi celebrul actor Gerard Depardieu, fost francez, actualemente rusnac. Alături, Pardalian a scos-o pe piranda Fausta la masa. Garson vine să le ia comanda celor doi “turişti bronzaţi”. “Quelque chose” pentru el, lasagna de vită pentru ea. Şi nu, nu e vorba de vită argentiniană, cum credea Fausta, ci de vită românescă, după spusele chelnerul. Piranda se pune pe mâncat, iar în fundal se aude formaţia. Dizeuza, acompaniată de colegii săi, cântă o piesa adaptată. Ceva despre mâncare, nechezat şi galopat, cam cum se simte Fausta după ce a înfulecat.

Dacă vreţi să vedeţi şi cum arată piranda lui Pardalian, după masa servită pe “Santz Elizeu”, dar şi ce subiecte v-au pregătit Cârcotaşii pentru prima ediţie, nu rataţi “Cronica”, miercuri, 27 februarie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.