În premieră actor, Paul Surugiu Fuego la FUEGOVELION 2020, la TVR 2

Pe 31 decembrie, de la ora 22.30, la TVR 2, veți petrece cu Fuego  – pe care-l veţi vedea şi în ipostază de actor –  și invitații săi momente spectaculoase de acrobație, umor, multă muzică, o întrecere între două echipe formate din mari artiști, la FUEGOVELION 2020.

După succesul înregistrat anul trecut, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa au pregătit cea de-a doua ediție a FUEGOVELIONULUI. Timp de peste patru ore, veți petrece cu Fuego și invitații săi chiar în arena Circului Metropolitan din Bucureşti. Producătorul emisiunii este Codruța Prunariu.

În premieră şi în exclusivitate la TVR 2, în noaptea dintre ani, îl puteţi vedea și admira pe Paul Surugiu-Fuego şi în calitate de actor, alături de Nae Alexandru și Doina Ghițescu.

La acest show de zile mari, îi veți putea asculta, printre alții, pe Gabriel Dorobanțu, Cătălin Crișan, Anna Lesko sau Mirabela Dauer. Constantin Enceanu, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Margareta Clipa şi Mioara Velicu încing atmosfera și ne poartă în lumea muzicii populare. Membrii trupei AZUR ne dau întâlnire cu Mona într-o roată a vieții.

FOTO: Ana Maria Halalai

Marina Florea vine cu un strop din muzica sa frumoasă, iar Sanda Ladoși realizează un număr de colecție la o înălțime de peste 10 metri.

Maria Dragomiroiu și Alesis vin cu distracția și cu minunatele lor cântece care vor înnobila petrecerea.

FOTO: Ana Maria Halalai

Este, la propriu, o paradă a șlagărelor românești, a pieselor care au făcut istorie în muzica ușoară, dar și în folclor, toate condimentate cu bancuri și cu hituri internaționale aduse de Petre Geambașu Band, alături de Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu. Nu lipsesc nici şlagărele marca Paul Surugiu – Fuego, precum și duete ale acestuia cu invitații, dar și premiere.

FOTO: Ana Maria Halalai

Arbitrată de Paul Surugiu – Fuego, competiția se va da între echipa perfecților și cea a mai mult ca perfecților, toți luptând pentru supremația Anului Nou, cu ceea ce are fiecare mai bun. Șefii celor două echipe sunt Jean Paler și Mirela Pană.

„Cumva, Revelionul nostru este acel program în care le ai pe toate, în care muzica e pe primul plan, condimentată cu buna dispoziție, cu cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, din mai multe genuri muzicale, de la pop, la dance, folclor, muzică lăutărească sau muzică ușoară.

FOTO: Ana Maria Halalai

Sunt sigur că va fi un succes!

Nu doar pentru că am pus suflet toți, ci pentru că e un program decent, curat, care le are pe toate, ca odinioară, care nu epatează și nu iese în evidență prin nimic altceva decât prin culoare și bucurie, prin veselie și diversitate”, spune Paul Surugiu-Fuego .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.