In locul concertelor din Festivalul Enescu, la TVR le putem vedea zilnic pe finalistele Miss Universe Romania

Desi e coproducatorul unuia dintre cele mai importante evenimente culturale internationale, Festivalul George Enescu, desi a anuntat ca va transmite zilnic, in direct, o parte dintre concertele sustinute de cele mai mari orchestre ale lumii si de cei mai importanti dirijori, Televiziunea Romana a inceput sa imprumute din comportamentul unui binecunoscut primar, care ne promitea autostrazi suspendate si telegondole care zboara dupa cocori.

Melomanii care nu si-au putut permite un abonament de 1300 de lei (numai pentru concertele de la Sala Palatului, abonamente care oricum s-au vandut inca din ianuarie) au inteles ca-si vor ostoi setea de muzica uitandu-se la TVR. Numai ca ce sa vezi? Televiziunea publica isi onoreaza platitorii de taxe nu cu marii dirijori ai lumii, prezenti pe scena Festivalului Enescu, ci cu cele mai frumoase concurente Miss Universe Romania, asa cum reiese din comunicatul de mai jos.

 

În aşteptarea marei finale Miss Universe România din 14 septembrie, telespectatorii le vor putea cunoaşte pe cele 22 de concurente pe parcursul a 10 ediţii speciale, zilnice, despre pregătirile lor.

Astfel, în perioada 4-13 septembrie, în fiecare zi (lucrătoare) de la ora 17.30 şi în weekend de la 18.30, românii le vor putea urmări pe frumoasele finaliste în exclusivitate la TVR 2 şi online pe TVR+ într-un reality show înregistrat în cantonamentul fetelor.

image

Aspirantele la titlul suprem al frumuseţii au de îndeplinit misiuni cu scop caritabil, sarcini care le evidenţiază curajul, simţul umorului şi inteligenţa. Ele trebuie să convingă nu doar prin frumuseţe, ci şi prin caracter, moralitate, educaţie, carismă şi tărie de caracter. Fiecare candidată trebuie să demonstreze că este capabilă să facă faţă cerinţelor şi presiunii unui titlu internaţional ca Miss Universe.

În atmosfera luxoasă oferită de Premier Palace Hotel & SPA din Bucureşti, cele 22 de finaliste participă la şedinţe foto, seminarii şi cursuri de pregătire pentru marea competiţie. Pe lângă pregătirea pentru concurs, fetele au de îndeplinit şi diferite sarcini importante, cum ar fi strângerea de fonduri pentru susţinerea în şcoală a studenţilor din centrele de plasament. Cum se descurcă ele pe timpul diferitelor probe, cursuri, teste, provocări sau atunci când nu ştiu că sunt filmate cu camera ascunsă, urmează să aflaţi în fiecare zi, la TVR 2 şi TVR+.

Prezentatoarele acestui program sunt Valentina Ionescu şi Larisa Popa, deţinătoarea titlului “Miss Universe Romania-2011”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.