In Las Fierbinti continua epopeea disparitiei berzelor

Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) e decis sa nu se lase pana nu va rezolva cazul, astfel ca il mobilizeaza din nou pe Robi (Leonid Doni).

Acesta din urma il suspecteaza pe Celentano (Adrian Văncică), astfel ca merge direct la el pentru a afla daca el a luat berzele sau nu. Cine a furat berzele si daca Celentano are ceva de-a face cu aceasta disparitie, telespectatorii Pro Tv vor descoperi saptamana aceasta intr-un nou episod “Las Fierbinti”.

Tot acum, detectorul de minciuni al lui Robi este pus la treaba. Firicel (Toma Cuzin) ii cere voie primarului sa-l foloseasca chiar pe sotia sa, pe care o banuieste ca ii ascunde lucruri pentru ca vine cu bani tot mai putini acasa. Iar Geanina (Anca Dumitra) nu se lasa pana nu isi va gasi un talent care sa o propulseze in lumea concursurilor de gen: vrea sa indoaie o lingura, ce-i drept de lemn, asemenea lui Cristian Gog.

Pentru trio-ul Giani (Costi Dita), Bobita (Mihai Bobonete) si Dorel (Mihai Ratit Dragomir) lucrurile se complica. Giani se sperie dupa visul cu sarpele pe care l-a avut si incepe sa-si puna intrebari daca nu cumva chiar este… gay. Intre timp, in sat sosesc doua superbe fete, rude cu un vecin, iar cei trei isi indreapta atentia catre ele. Numai ca totul se va lasa cu… o bataie zdravana. Despre ce e vorba, telespectatorii vor afla joi, 4 aprilie, de la 20.30, pe Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.