În Duminica Paștelui, reportajul de la muntele Athos, urmărit de mulţi români

În Duminica Paștelui, Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, a purtat telespectatorii pe un tărâm plin de credință, în sânul muntelui Athos, un loc din care de sute de ani rugăciunile s-au ridicat către cer.

Telespectatorii au urmărit un reportaj despre credință, despre viața dedicată lui Dumnezeu, la România, te iubesc!, și au descoperit cum își trăiesc viața călugării de pe munte, în acel loc izolat, pe care îl pot vizita doar bărbații după ce au obținut o viză specială.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 4.5 puncte de rating și 21.8% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obținut 3.1 puncte de rating și 14.9% share.

Duminica viitoare, la România, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special Ștrile PRO TV, face o analiză a economiei României la 100 de ani de la Marea Unire. Ce am făcut, unde suntem, dar mai ales, încotro se îndreaptă economia românească, care sunt strategiile și planurile de țară în domeniul care ne influențează viața și ne aduce bunăstarea sunt temele discutate la Pro TV.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.