Ieşenii au luat cu asalt preselecțiile pentru MasterChef și Vocea României

In zilele de 14 si 15 iunie au avut loc la Iași preselecțiile pentru show-urile MasterChef și Vocea României, cu ocazia noilor sezoane ce vor debuta în această toamnă, la PRO TV. MasterChef și Vocea României vor continua seria show-urilor atractive care au ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori.

Cunoscuți pentru talentul în bucătărie, concurenții din zona Moldovei au străbătut chiar și sute de kilometri pentru a-și demonstra aptitudinile culinare în cadrul Caravanei MasterChef, ajunsă zilele trecute la Iași. Printre aspiranții la titlu s-au numarat foarte mulți tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani. Aceștia s-au bucurat de prezența fostului concurent MasterChef Sissoko, care a venit să-i susțină pe cei care trec prin emoțiile competiției de la PRO TV.

Tot în acest weekend la Iasi , Vocea Romaniei a atras, pentru înscrierea în competiţia vocilor, participanți încrezători că pot întoarce scaunele antrenorilor.

image

Amatori sau profesioniști, tineri sau trecuți de prima tinerețe, îndrăgostiții de muzică și-au testat limitele vocale, au renunțat la inhibiții și au arătat tot ce au avut mai bun în prima fază de selecție  a noului sezon. Iulian Canaf, concurentul efervescent din echipa Loredanei, participant in primul sezon Vocea României, a fost cel care i-a încurajat pe concurenții de la Iași și le-a povestit despre cât de mult l-a ajutat experiența acestui show.

image

Următoarele opriri ale caravanei Vocea Romaniei vor fi la Timișoara, pe 22 iunie, în București, pe 28 și 29 iunie și la Constanța, pe 13 iulie.

De asemenea, și Caravana Masterchef continuă preselecțiile. Astfel, pretendenții la celebrul titlu se pot înscrie pe site-ul MasterChef și sunt așteptați la Timișoara, în data de  21 iunie, Hotel Continental, de la ora 10.00 şi pe 5 şi 6 iulie la Bucureşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.