Silvia Dumitrescu: „I-am cerut iertare Elenei Carstea”

Hotarata sa ingroape securea razboiului cu Elena Carstea (47 de ani), Silvia Dumitrescu (50 de ani) a trecut la fapte in preajma sarbatorilor pascale, cand i-a trimis fostei sale prietene un mesaj concludent, scrie Cancan.

Dupa ce a tinut tot postul Pastelui, cantareata a mers la duhovnicul sau sa-si marturiseasca pacatele. Inainte de a trece prin cele doua ritualuri, de spovedanie, respectiv impartasanie, cantareata a decis sa rezolve problema cu Elena Carstea, pentru a fi linistita ca s-a impacat cu persoanele cu care s-a certat din diverse motive.

In timp ce eram in biserica, i-am dat Elenei un SMS prin care mi-am cerut iertare daca am suparat-o cu ceva si, la randul meu, i-am spus ca am iertat-o pentru tot ce mi-a facut. S-a intamplat cu trei zile inainte de Paste, asa ca i-am spus ca ii doresc sanatate si tot binele din lume, ca trebuie sa se ingrijeasca, sa-si vada fetele mari si sa-si pretuiasca familia pe care o are„, a declarat, pentru CANCAN, Silvia Dumitrescu.

Desi nu a primit inca niciun semn de la Elena Carstea, care locuieste in America, artista este optimista ca, in timp, ranile se vor cicatriza.

Ii mai trebuie un ragaz. Timpul le va rezolva pe toate. Poate o sa-mi raspunda. Eu sunt cu sufletul impacat„, a adaugat Silvia.

Citeste totul aici

2 thoughts on “Silvia Dumitrescu: „I-am cerut iertare Elenei Carstea”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.