Horia Brenciu s-a inghesuit cu toata trupa in Masina Pro FM

·         Daca ar fi sa isi inlocuiasca colegii de la “Vocea Romaniei” cu niste obiecte, Horia a spus ca Loredana ar fi o diadema, Smiley pasta de dinti si Moga – un ac bont, “pentru ca el vrea sa intepe dar nu reuseste”.

 

Horia Brenciu a venit cu cea mai mare parte a trupei lui in studioul Pro FM si cu doua scopuri precise: DSC_4495_resizesa ii incante pe DJ-ii Gicu si Nicolai cu o interpretare live, in premiera la Alarma ProFM, a noului single “Hello” si …sa ia Masina ProFM.

Insa totul s-a transformat intr-un concert in toata regula, iar Hello a devenit o versiune live cu o improvizatie de versuri speciale pentru cei doi DJ ProFM, care va putea fi ascultata si pe www.profm.ro.

Nici el nu a scapat de testul de legislatie rutiera, absolut necesar inainte de a se urca la volanul masinii, la care bineinteles ca Horia nu a ales nici o varianta data de Nicolai, ci a creat el altele in plus.

Ca sa isi ia revansa, Nicolai s-a gandit sa ii gaseasca lui  Horia si alte meserii, in caz ca se lasa de DSC_4333_resizemuzica. Acestea ar fi: broker la bursa, meseria de doua soacre, voce la reclame la medicamente. Brenciu a mai fost intrebat de Dj-ii ProFM daca ar fi sa isi inlocuiasca colegii de la “Vocea Romaniei” cu niste obiecte, care ar fi acelea. Horia a spus ca Loredana ar fi o diadema, Smiley pasta de dinti si Moga – un ac bont “pentru ca el vrea sa intepe dar nu reuseste

In privinta Masinii ProFM, norocosul ascultator care o va castiga pe 6 decembrie poate sta linistit ca va avea un automobil incapator: Brenciu si trupa, impreuna cu Dj-ii ProFM, au reusit sa intre toti in el, sa se plimbe si sa si cante.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.