Herta Muller – interviu în exclusivitate pentru Ştirile Pro Tv

Herta Muller, scriitoarea germană de origine română laureată a Premiului Nobel pentru Literatură, va acorda marti, 28 septembrie, un interviu în exclusivitate pentru Ştirile Pro Tv.

Celebra autoare se va afla în studioul Ştirilor, iar Andreea Esca va încerca să afle cât mai multe amănunte despre destinul tumultos al Hertei Muller, cel care o determină să revină la aceleaşi teme în operele sale.

Mediafax Foto – Zoltan_Lorencz

Herta Muller a mai fost propusă la Premiul Nobel pentru Literatură atât în 1999, cât şi în 2008, iar în 2009, cea de-a treia nominalizare i-a şi adus mult râvnita distincţie. Invitata Andreei Esca de mâine seara este a douăsprezecea femeie care primeşte acest premiu.

Ştirile Pro Tv continuă astfel tradiţia de a realiza interviuri cu personalităţi de talie mondială, printre care Madeleine Albright, Mihail Gorbaciov, Richard Quest, Boris Becker, Claude Lelouch, Luis Figo şi Eric Braeden.

Herta Muller se afla în Bucureşti pe 27 şi 28 septembrie, cu prilejul lansării unei serii de autor care îi este dedicată de către editura Humanitas.

One thought on “Herta Muller – interviu în exclusivitate pentru Ştirile Pro Tv

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.