“Happy Hour” transmite in direct casatoria lui Pepe

• Editia speciala de Paste a fost lider de audienta

A doua zi de Paste, pe 16 aprilie, romanii au ras cu “Happy Hour” intr-o editie speciala cu farse proaspete . Scenariile puse la cale de Catalin Maruta pentru Constantin Enceanu si Andreea Balan au stranns in fata televizoarelor pe cei mai multi romani, astfel ca in minutul de maxima audienta, 18.39, Pro Tv a inregistrat pe publicul sau tinta un varf de audienta de 10,6 puncte de rating si 35,6 % cota de piata, de aproape 5 ori mai mult decat Antena 1, care inregistra numai 2,3 puncte de rating si 7,7 % cota de piata.

De altfel, in intreg intervalul de difuzare, 17.42-18.58, “Happy Hour” a fost lider de audienta, devansand toate celelalte programe, pe toate categoriile de public. 7,3 puncte de rating si 25,6 % cota de piata a inregistrat Pro Tv in medie pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in vreme ce Antena 1 abia obtinea 2 puncte de rating si 6,9 procente din cota de piata, adica de aproape 4 ori mai putin. Raportul se pastreaza si pe publicul din mediul urban, cu Pro Tv lider de audienta cu o medie de 7 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu valori de doua ori mai mici, respectiv 3,5 puncte de rating si 9,7 procente din cota de piata. La nivelul intregii populatii a tarii, “Happy Hour” a condus cu o medie de 6,1 puncte de rating si 18,2 % cota de piata, fata de Antena 1 care avea numai 3,5 puncte de rating si 10,2 procente din cota de piata.

Cununia lui Pepe, in direct miercuri, la “Happy Hour”

Miercuri, 18 aprilie, Pepe se va casatori cu iubita sa, Raluca Pastrama, de la care asteapta si primul sau copil, o fetita. Cununia civila a celor doi va fi transmisa in direct de “Happy Hour”, iar nasul Catalin Maruta isi va lua intreaga echipa si a sa Happylica la fata locului. Nu va lipsi din locatie nici band-ul “Happy Hour”, care pregateste de pe acum versuri pline de umor.

Astfel, incepand cu ora 17.45, telespectatorii Pro Tv vor putea vedea in exclusivitate la “Happy Hour” cum vor arata Pepe si Raluca in ziua nuntii lor, dar si nasii Andra si Catalin Maruta, ce vedete sunt asteptate la petrecere, dar si ce cavaleri si domnisoare de onoare va avea feicitul cuplu. In prezenta rudelor si a prietenilor, dar si a primarului Cristian Popescu Piedone, Raluca si Pepe vor spune “da” intr-un cadru amenajat special pentru acest eveniment, la Aristocrat Events Hall din Pipera.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.