“Happy Hour” – imagini in exclusivitate de la nunta Nicoletei Luciu si de la botezul tripletilor

In editia de luni, 23 aprilie, telespectatorii Pro Tv pot vedea la “Happy Hour” imagini in exclusivitate de la nunta Nicoletei Luciu cu Zsolt Csergo, care a avut loc sambata, dar si de la botezul celor trei tripleti, Kim, Karoly si Kevin, de la Miercurea Ciuc.

Catalin Maruta a fost prezent la aceasta dubla sarbatoare si a aflat detalii chiar de la Nicoleta si Zsolt despre cum au pregatit nunta, de ce au ales aceasta locatie, dar si cum au petrecut dupa ceremonia religioasa.

Luni, la “Happy Hour”, telespectatorii Pro Tv vor vedea cum s-a pregatit Nicoleta inainte de cununia civila si de cea religioasa, dar si cine a ajutat-o. Catalin Maruta a stat de vorba atat cu mirii, cat si cu mamele acestora, parca mai emotionate decat Nicoleta si Zsolt. Imgini in exclusivitate de acasa, dar si din biserica, acolo unde cei doi s-au cununat si si-au botezat copiii, vor putea fi urmarite tot la “Happy Hour”, in vreme ce Catalin Maruta va avea grija sa le arate telespectatorilor sai si cum s-au distrat nuntasii la petrecerea de dupa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.