Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar

Povestea visurilor îndeplinite în paşi de dans continuă mâine seară la ProTV cu lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo.

Perechile rămase în concurs luptă cu tărie pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru trofeul Dansez pentru tine, iar telespectatorii vor decide, prin votul lor, dacă cei care părăsesc mâine seară ringul visurilor vor fi Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sau Ruby şi Alexandru Ciobanu.

Prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică, va cânta, în premieră de pe noul său album, piesa Ce e dragostea? într-o altă manieră decât cea cu care publicul a fost obşinuit, în varianta acustică, aşa cum se regăseşte şi pe albumul proaspăt lansat cu MediaPro Music: „Love Songs”, Live Acoustic, iar baletul emisiunii pregăteşte o apariţie de zile mari.

Tot în ediţia de mâine, Gina Pistol, Jojo şi Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar emoţionant.

“Dansez pentru tine e locul unde mă întâlnesc cu oameni dragi, de care m-am ataşat foarte mult în urmă cu doi ani.Totul e magic acolo şi mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec alături de acei oameni minunaţi. Să dansez pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau să ajut. Vreau să susţin. Vreau să dansez”, a declarat Jojo.

“De fiecare dată revenirea pe ringul de dans reprezintă o emoţie, cu atât mai intensă când este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste în parte mă întristează, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are într-adevăr nevoie e copleşitoare”, a dezvăluit Laura Cosoi.

“Dansez pentru tine împlineşte de ani de zile visurile celor care acceptă provocarea în paşi de dans. E o bucurie imensă pentru mine că pot să aduc un zâmbet în viaţa cuiva, cu atât mai mult cu cât asta se întâmplă dansând”, amărturisit Gina Pistol.

Giani Kiriţă, cel care a pierdut duelul săptămâna trecută în faţa lui Ruby, Dana Matei, partenera lui din acest sezon, şi Vica, cea care le-a fost coregraf pe toată durata competiţiei, revin în ringul visurilor, de această dată pentru un caz umanitar.

Pe lângă faptul că a avut şansa să petreacă în continuare timp cu “viperele” lui preferate, Giani a declarat că dansul de mâine seară va fi “încă un moment în care voi avea şansa să aduc bucurie pe chipul unor oameni”.

Şi Bruno Icobeţ şi cei trei căţei care au cucerit o ţară întreagă îşi pun tot talentul în slujba celui de-al treilea caz umanitar care va fi prezent în emisiune.

Constantin Enache a crescut intr-un centru de plasament din Barlad. De mic a fost atras de dans, iar asta i-a oferit portita de salvare dintr-un sistem unde multi copii se pierd. De la 7 ani a inceput sa faca gimnastica ritmica la Casa de Cultura din Bârlad.

Pentru a-şi urma pasiunea pentru dans a plecat la Iaşi, la Colegiul National de Arta Octav Bancila, unde a urmat sectia de coregrafie. Pentru ca si-a dorit ca dansul sa ii devina profesie a hotarat sa-si incerce norocul si sa vina la Bucuresti sa sustina examenul de admitere la UNATC.

Acum este masterand tot in cadrul UNATC si se intretine cu 600 de lei pe luna. In vara acestui an a trecut prin momente foarte grele pentru ca, daca nu ar fi fost admis la master, ar fi fost dat afara din sistem si nu ar fi avut unde sa se duca, neavand un loc de munca.

Trupa Maria este alcatuita din sapte dintre fratii Popa: Elena, Mihail, Gavriil, Ana, Elisabeta, Rafail si Ioan. Numele formatiei a fost ales in amintirea surorii lor, Maria care in august 1992 a murit la varsta de 11 ani. Timp de opt ani, activitatea lor s-a axat doar pe colinde.

Incepand cu anul 2009, fratii cei mari au mers pe rand la facultate in Cluj, iar fratii mai mici au ramas in Sebes. Apoi repetitiile din cadrul formatiei au devenit mai rare, pentru ca cei din Cluj nu isi permiteau sa mearga in fiecare weekend acasa. Isi doresc foarte mult ca muzica sa devina un stil de viata pentru a arata tuturor ca in orice domeniu ai fi, cu multa dragoste si munca poti realiza ceva.

Povestea Fundatiei Light into Europe in Romania a inceput imediat dupa Revolutie. Echipa de voluntari a pus atunci la punct primul program de evacuare medicala a copiilor cu boli grave catre clinici de specialitate din strainatate.

In 2003 fundatia a decis caurmatorul proiect in Romania sa fie destinat copiilor si tinerilor cu deficiente de auz sau de vedere. In cadrul programului de dezvoltare a abilitatilor de viata independenta, fundatia a inceput in urma cu cativa ani un proiect ambitios, “caini ghizi pentru nevazatori”.

Este un program costisitor, iar fundatia suporta costurile pentru achizitia cateilor, mancare, vaccinari, alte servicii veterinare, igiena, dresaj, iar fondurile provin exclusiv din donatii si sponsorizari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.