Gina Pistol a fost ceruta in casatorie si a spus „da”

Gicu si Nicolai au pragatit o editie Alarma ProFM de colectie, cu cei mai tari eroi: chiar ei. Imbracati in Superman, respectiv Batman, au asteptat-o cu sufletul la gura pe invitata lor, Gina Pistol, care a venit sa ia Masina ProFM.

Nicolai nu a scapat ocazia, si-a adunat tot curajul lui Batman si pentru ca Gina a declarat in prima editie MasterChef ca va invata sa gateasca atat de bine, incat dupa emisiune sigur se va marita, el declarat multumit de cum gateste ea acum si a cerut-o in casatorie. Ca la carte, intr-un genunchi, Dj-ul ProFM i-a oferit o scoica pe post de inel. Gina a spus de mai multe ori “da”, insa iubirea celor doi a fost putin intunecata de urarea usor invidioasa a lui Gicu. “Gina, iti doresc ca el sa fie primul dintr-o lista lunga de soti”.

La finalul emisiunii, Gina a plecat practic de la ProFM si cu sot, si cu masina. Masina ProFM va fi castigata pe 6 decembrie si apoi condusa de fericitul ascultator ce va aproxima cat mai bine numarul de kilometri parcurs de toate vedetele care s-au urcat la volanul ei.

Si pentru ca tot a fost o editie speciala de Halloween, DJ-ii Alarma ProFM au intrebat-o pe Gina ce erou si-ar dori sa fie. Raspunsul a fost “pestisorul de aur”, pentru ca numai el are puterea sa indeplineasca dorinte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.