Gigel Frone i-a cantat la Paris Andreei Tonciu, intr-o decapotabila

In cautarea unui “sufletel pentru Gigel”, ProFM l-a dus pe concurentul de la “Romanii au talent” tocmai la Paris. Numai ca Gigel nu a mers singur: acolo l-au urmat Catalin Maruta si Andreea Tonciu, hotarata sa-i devina profesoara de romantism.

“Andreea s-a despartit si impacat cu Mitea de atatea ori, incat stie ce sfaturi sa-i dea lui Gigel la capitolul romantism. In plus, dupa atatea meditatii la geografie si limba romana, Tonciu avea si ea nevoie de o vacanta ca sa se relaxeze”, glumeste prezentatorul “Happy Hour”.

De luni, 10 decembrie, telespectatorii ProTV vor putea urmari la “Happy Hour” in fiecare zi, timp de o saptamana, aventurile lui Gigel la Paris. Atat Gigel, cat si Andreea Tonciu au fost incantati de plimbarea la turnul Eiffel, la Moulin Rouge si pe Champs Elysees, unde chiar au intrat impreuna intr-un magazin Louis Vuitton. Prezentatorul “Happy Hour” recunoaste ca excursia nu a fost lipsita de momente amuzante:

“Gigel a cantat mult la Paris, a atras privirile tuturor trecatorilor, insa i-a cantat si lui Tonciu, si nu oricum, ci intr-un Ferrari decapotabil. Apoi, intr-un magazin am avut parte de ceva emotii, pentru ca Tonciu a ajuns sa nu se mai inteleaga cu vanzatorul: de la o bucata de branza pe care a cerut-o, au ajuns sa se injure ca la usa cortului si nu oricum, ci in engleza”, isi aminteste Catalin Maruta.

Cum a decursintreaga poveste si, mai ales, ce sfaturi de romantism a primit Gigel de la profa Tonciu, telespectatorii ProTV vor puteavedea de luni la “Happy Hour”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.