Ghinionul se sparge pe ring la Dansez pentru tine în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii

• Vineri, 26 octombrie, de la 20.30, la ProTv debutează un nou sezon al mult aşteptatului show

Ghinionul i-a urmărit de când se ştiu, dar în pofida tuturor piedicilor ivite în viaţă au rămas nişte luptători, cred în şansa lor şi vor cu orice preţ să-şi vadă visurile devenite realitate. Aceştia sunt protagoniştii celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine,ce începe la ProTv pe 26 octombrie, de la 20.30,în care ghinioanele se sparg pe ringul de dans, în ritmul muzicii, al coregrafiilor spectaculoase.

Într-un decor nou nouţ, special creat pentru acest sezon, vor demonstra că sunt gata să lupte cu dăruire pentru visul partenerilor lor Bianca Drăguşanu, Monica Davidescu, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă, Daniel „Max” Dragomir, Marian Drăgulescu, Pavel Stratan şi Serban Copoţ, „Hienă” de la Animal X. Cu-adevărat pusă la încercare va fi şi capacitatea coregrafilor de a lucra în echipă, pentru că în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii în ring îşi face intrarea o noutate absolută: cel de-al doilea dans al serii va fi transpunerea unei poveşti în care vor dansa toate echipele în acelaşi timp. Astfel, fiecare pereche va interpreta rolul unui anumit personaj din îndrăgita poveste.

Din 26 octombrie, de la 20.30, Stefan Bănică şi Iulia Vântur aşteaptă cu drag ca telespectatorii să-i urmeze din nou în ringul visurilor. „Cei care iubesc emisiunea vor descoperi un nou decor, în care visuri şi poveşti noi îşi vor dezvălui secretele”, declară Iulia Vântur. „Într-o societate prea grăbită, debusolată, Dansez pentru tine reuşeşte să ne reamintească de lucrurile cu adevărat importante în viaţă, care ne oferă stabilitate şi echilibru – familia, prietenia, omenia, propriile visuri, pasiuni, credinţe şi speranţe”. Pe de altă parte, Ştefan Bănică subliniază un lucru foarte important, pe care vedetele concurente trebuie să-l aibă în vedere: „Atunci când vii la Dansez pentru tine, trebuie să fii foarte conştient că pe umerii tăi atârnă o responsabilitate uriaşă vizavi de destinul unui om, pe care tu poţi să-l schimbi prin implicarea ta.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.