Ghici, ghicitoare, ce petrecere-i mai tare?

* În această seară, la TVR 1 (ora 22.00) şi la TVR 2 (ora 23.00), dar şi pe TVRi şi TVR+

Având experienţa reuşitelor petreceri tematice din această săptămână, Dan Helciug şi colegii săi de echipă au pregătit pentru joi seară o altă mare petrecere, de data aceasta cu specific turco-tătar. Telespectatorii TVR 1 şi cei care urmăresc Vara pe val online, pe www.tvrplus.ro, sunt invitaţi de la ora 22.00 să cânte şi să danseze alături de ansambluri şi interpreţi care reprezintă comunităţile turco-tătare din România.

image

Dansurile populare vor încinge atmosfera de pe plaja Tan-Tan, iar Chiamiran Chivu şi Emin Filis aduc cele mai îndrăgite cântece specifice acestei comunităţi. Bomboana de pe tort a serii de la TVR 1 va fi invitata specială, nimeni alta decât frumoasa interpretă Mamasita, care îl va aduce cu ea tocmai pe… Făt-Frumos! De altfel, Mamasita se pare că s-a ataşat de echipa TVR 1, după ce în această dimineaţă ea a mobilizat turiştii de pe plajă alături de Florin şi Dana de la Hi-Q, în matinalul Vara pe val.

image

În acelaşi timp, echipa TVR 2 s-a gândit să atragă voturi nu doar de la turiştii de pe plajă, ci şi de la fanii paginii de Facebook a emisiunii (https://www.facebook.com/VarapeValTVR). Pentru ei, „Rechinul” a lansat un concurs special, cu premii importante (vezi mai multe informaţii aici), câştigătorii urmând a fi anunţaţi vineri seară, în ultima zi de concurs a săptămânii. Până atunci, echipa TVR 2 a pregătit pentru joi seară o nouă ocazie de a vă distra pe cinste. De la ora 23.00, toată lumea este invitată la o adevărată petrecere ţigănească. Responsabilii cu atmosfera incendiară vor fi membrii trupei Gipsy Casual, invitatul serii fiind Adrian Romcescu.

image

Cele două echipe mai au la dispoziţie puţin timp până se va încheia prima săptămână de competiţie. După ultimul spectacol de vineri noaptea se vor contabiliza rezultatele fiecărei echipe şi va fi declarată câştigătoarea săptămânii. Până atunci, „delfinii” şi „rechinii” luptă şi recurg la toate resursele pentru a ieşi învingători.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.