George Buhnici se alătură Ştirilor ProTv de dimineaţă şi spune iLike IT

• Începând de luni, 24 octombrie

Corespondentul Ştirilor ProTv, George Buhnici, se alătură echipei Ştirilor ProTv de la ora 7.00 şi prezintă noua rubrică, „iLike IT”. Începând de luni, 24 octombrie, internetul, noile tehnologii şi gadgeturile, adică jucăriile pentru copiii mari se instalează confortabil în studioul Ştirilor ProTv. Telespectatorii vor avea ocazia să afle ce este nou în acest domeniu în care lucrurile evoluează spectaculos de la o zi la alta.

Acum doi ani mama nu folosea calculatorul. Acum şase luni mi-a cerut prietenia pe o reţea de socializare, iar astăzi îmi scrie pe messenger”, mărturiseşte George. „Peste 7.000.000 de români sunt pe internet în fiecare zi, aşa că mă arunc cu capul înainte în acest proiect, care îmi incită imaginaţia de mai bine de un an. De la reţelele sociale, telefoane inteligente, camere foto ori maşini cu telecomandă, toate ne fascinează” a continuat prezentatorul noii rubrici.

Vă garantez că un tratament zilnic de cinci minute cu iLike IT vă va aduce suficiente subiecte de discuţie cu prietenii şi nu veţi mai fi luaţi pe nepregătite când îi auziţi vorbind despre ultimele noutăţi”, promite George Buhnici.

Aşadar, dis de dimineaţă, telespectatorii ProTv află cele mai importante evenimente petrecute în timpul nopţii, cum va fi Vremea, au răspunsuri la întrebarea „Ce se întâmplă, doctore?”, precum şi care este dispoziţia astrelor. La toate acestea se adaugă scrierile inedite propuse de „Omul care aduce cartea” şi noutăţile în domeniul tehnologic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.