Galerie FOTO.“Vocea Romaniei” – lider detasat de audienta la prima editie din noul sezon

• Inca de la prima editie a celui de-al doilea sezon, “Vocea Romaniei” s-a instalat in pozitia de lider absolut

Conform Kantar Media, show-ul difuzat marti seara de Pro TV a obţinut la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste curprinse între 18 şi 49 de ani, o audienţă medie de 12,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26,7 procente, de două ori mai mult decât cel de-al doilea clasat, Kanal D, cu 5,8 puncte de rating şi 12,2% cotă de piaţă, informează televiziunea Pro TV. Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, cu 5,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă, de 11,1%.

Peste 2 milioane şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii au fost cu ochii pe concurenţii de la „Vocea României” în minutul de aur, 21.55. La nivelul publicului comercial din mediul urban, în minutul de aur 21.53, Pro TV a obţinut un rating de 17,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 35,3%.

Prima ediţie a început în forţă. Scaunele antrenorilor au fost întoarse de vocile puternice, expresive şi emoţionante ale concurenţilor de pe scenă. Echipele au început să se contureze, iar competiţia se anunţă a fi una aprigă.

După prima ediţie, Horia Brenciu are deja trei concurenţi, Loredana tot trei, Smiley şi-a ocupat două locuri din echipă, iar Marius Moga tot două. Primul care a apăsat butonul în acest al doilea sezon a fost Horia Brenciu. Izabela Simion, o tânără de 21 de ani din Târgovişte, a fost cea care l-a determinat să se întoarcă. „Je t’aime” i-a spus aceasta la sfârşitul melodiei, iar momentul s-a încheiat cu un dans între cei doi.

Horia a adus-o în echipa lui şi pe Maria Cojocaru, tânara din Sibiu care a întors toate cele patru scaune la doar câteva momente după ce a început să cânte. Pentru a o convinge, antrenorul a mers până în pânzele albe. Pentru că Maria a ales să cânte desculţă, Horia nu a ezitat să rămână şi el în picioarele goale pe scenă, plimbându-se dintr-o parte în alta şi enumerând motivele pentru care ar trebui să fie ales. A treia concurentă din echipa lui Brenciu a fost tot o Marie – Maria Alexievici din Alba Iulia, care a reuşit să stârnească hohote de râs atunci când a spus „O să-l aleg pe Nenea Brenciu!”.

Loredana a câştigat bătălia pentru Ciprian Teodorescu, arhitectul din Iaşi care a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune. „Îmi place să merg după ce mi se arată prima oară”, a spus el în momentul în care a ales-o. Ştefan Gheorghiu a fost şi el adjudecat de diva blondă, alături de Maria Corbu, din Bucureşti.

Smiley îi are în echipă pe Matei Sorescu, tânărul din Timişoara care îşi doreşte cu orice preţ o carieră în muzică, acesta nefiind la prima lui încercare de a se lansa în această industrie, şi pe George Liliac, „explozia” de energie de pe scena de la „Vocea României”.

Marius Moga a fost şi el destul de pretenţios în prima ediţie a celui de-al doilea sezon, aducând în echipa sa doar doi concurenţi: Dorin Ochenatu şi Maria Cismaru, tânăra de 17 ani care a ridicat juriul în picioare pe scaune.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.