Galerie FOTO. „Trasnitii” au taiat tortul aniversar la 1.000 de episoade

Pe 31 mai, “Trasnitii” au sarbatorit 1.000 de episoade. Cu poantele la ei, ca de obicei, mai in gluma, mai printre lacrimi – de fericire, evident!- Pupaza, Chiorete, Afrodita si toti ceilalti au rememorat clipele frumoase petrecute impreuna, in istoria de 9 ani a serialului.

Alaturi de colegi, jurnalisti si colaboratori, actorii celui mai longeviv sitcom din Romania au aniversat joi seara, in deja clasicul stil trasnit, performanta de a ajunge la o mie de episoade, la finalul celui de-al optsprezecelea sezon. Prezenti la eveniment au fost vedetele Prima TV Luana Ibacka, Livia Graur, Alexandru Constantin, Andreea Fried, Alex Vasilache, Carcotasii Mistretu’, Pustiu’, Bebelusele si bineinteles Dezbracatu’, care nu avea cum sa rateze cel mai important eveniment al “Trasnitilor”. Dupa discursurile protagonistilor, invitatii au vizionat videoclipul aniversar, filmat de “Trasniti” alaturi de fanii castigatori ai concursului lansat de Prima TV.

Grig Chiroiu si intreaga echipa au multumit tuturor celor care au facut posibil recordul “Trasnitilor”, servind celor prezenti o felie din tortul aniversar, dupa difuzarea ultimului episod al sezonului, la Prima TV. “Am ajuns la concluzia ca, daca faci ce-ti place in viata, inseamna ca n-ai muncit nicio zi”, a spus Bogdan Dumitrescu, alias Chiorete. “Sa ajungem la 1.000 de episoade e mai mult decat un vis implinit”, a completat Livia Taloi, vizibil emotionata. Toni Ionescu, alias Marlanu’, a starnit aplauze cu umorul sau inconfundabil.

“Sper sa ne bucuram in continuare de acest serial, atat cat vom putea. Probabil ne vom intalni si peste 20 de ani, la cadru, la baston si la carje. Atunci copiii nostri vor juca in rolul tinerilor, iar noi vom aparea din cand in cand, ca bunicul meu din Germania”. O promisiune solemna a venit din partea lui Catalin Marin, cunoscut drept “Ciocoiul de la Primarie”, alias Vandamme. “Va promitem ca nu o sa va dezamagim niciodata. O sa ajungem «Trasniti si senili»”, a incheiat Catalin.

 


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.