Galerie FOTO. Reuniune de 20 de ani a gastii ProFM la petrecerea aniversara din Club Bellagio

ProFM a sarbatorit primii 20 de ani printr-o super petrecere la Club Bellagio, la care au venit sa ureze “La multi ani, ProFM!” si sa se distreze foarte multi invitati. Ei petrecut in stil Legalize Joy, au ascultat si i-au aplaudat pe Puya, care a cantat si o piesa speciala, dedicata celor 20 de ani pe care ProFM i-a implinit pe 15 aprilie, pe Radio Killer, Cabron cu What’s Up si nu in ultimul rand pe Loredana, care a incins atmosfera chiar inaintea tortului aniversar.

Printre invitati s-au numarat Anna Lesko si Dan Popi, Matteo, Cristina Rus, Andreea Banica, Mandinga, Mihai Pocorschi, Deepcentral, Adina de la Heaven, Lora, Mihai (Akcent) cu sotia lui, Anthony Iguagu de la Vocea Romaniei,  Trupa Hi-Q, Cornel Ilie de la Vunk, Xonia si F Charm, Andreea Balan, Giulia, Marius Moga si Iulian Moga, Antonia, Mita de la Bere Gratis, Ellie White si Doru Tinca, Natalia Barbu, Mike Diamondz, Cristina si Gabriel Balan (ex Impact), Bitza, Raluka cu DDY, Delia, Crush si Alexandra Ungureanu,  Adi Sina si Anca Serea, Serban Cazan si Jazzy Jo, Cosmin Tudoran, Morena, Liviu Hodor si Mona, Narcotic Sound, Christian D si Mamasita, Sorin Brotnei.

Mai mult, petrecerea a fost un pretext foarte bun pentru o adevarata reuniune a tuturor celor care au lucrat la ProFM si a celor care, in urma cu 20 de ani, au dat startul postului de radio. Astfel, miercuri seara, in Club Bellagio s-au intalnit si Ada Rosetti, Adriana Muraru, Razvan Exarhu, Andi Moisescu, Escu.

De la petrecere nu au lipsit nici Wilmark, Mircea Solcanu, Andreea Esca, Catalin Radu Tanase, si bineinteles toti Dj-ii ProFM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.