Galerie FOTO. Natalie Toma: „Dacă nu semnează Roton contractul cu Alex, atunci semnez eu!”

• 13 mai cu ghinion pentru Mihai, Beti şi Maria de la „Fabrica de staruri”

Telespectatorii au decis duminică seară: Mihai părăseşte „Fabrica de staruri”, iar Maria rămâne în concursul de la TVR 1. Din păcate, seara de 13 mai a fost cu ghinion pentru Maria, care, la finalul show-ului, a reuşit performanţa de a fi nominalizată din nou pentru eliminare. Tot pentru părăsirea casei „Fabricii de staruri” a fost nominalizată a patra oară şi Beti.

Dacă până acum s-au arătat oarecum mai indulgenţi, au înţeles că au emoţii, că încă nu şi-au atins cea mai bună formă vocală, interpretativă, scenică, la ediţia de duminică a concursului, dezamăgiţi de prestaţia concurenţilor, juraţii Andrei Gheorghe, Natalie Toma şi Nicu Alifantis au fost duri în formularea feed-back-ului oferit tinerilor care doresc să ajungă staruri.

„Nu mi-a plăcut, nu m-a impresionat nici un concurent în această seară. Cu excepţia lui Alex Maţaev. Dacă nu semnează Roton contractul cu el, cu siguranţă semnez eu. Unele dintre fete au avut ţinute interesante (Beti de ex.), arătau bine, însă interpretarea şi prezenţa pe scenă nu au fost la înălţime. Irina şi Arpi au cântat ok, dar n-a fost nimic să mă lase cu gura căscată”, spune Natalie Toma.

Nicu Alifantis continuă în nota deschisă de Natalie: „Mi-a plăcut cum „au dansat” concurenţii noştri, nu m-au convins deloc. Beti involuează. Vlad poate începe să şi cânte în acest concurs, Lorena – interpretare banală, trompetistică, de Festival Mamaia de anii ’70. Andi poate mult mai mult. Irina m-a dezamăgit azi. Singurul care merită felicitări este Alex, dar să fie atent: cu o floare nu se face primăvară”.

Andrei Gheorghe, cel mai temut jurat, şi-a exprimat „aprecierile” la adresa concurenţilor în stilul caracteristic. Sub forma de unor glume, Andrei i-a făcut pe concurenţi să nu uite prea uşor sfaturile şi criticile sale: „Eu am venit să-l dau afară pe Maţaev. Alex mi-a plăcut azi la tine că în sfârşit ţi-ai ridicat pantalonii. Tu eşti un proiect comercial încheiat. Ai grijă mai departe. Sunt de părere că la acest concurs ar trebui să nu se folosească pentru cântat mai multe limbi, să folosim doar una: turca. Betty a dat azi cu mingea drept în ştangă, a rămas până acum în concurs doar pentru că e drăguţă. Îi sugerez să devină prezentatoare de televiziune, să facă orice altceva, dar nu muzică. Doina, dacă pe scenă eşti Lady Gaga, un personaj sexual prin excelenţă, nu poţi să faci jumătăţi de gesturi, trebuie să fii Lady Gaga în tot, până la capăt, inclusiv la gesturi. Arpi, falsetul e cel mai bun prieten al tău. Irina trebuie să-ţi corectezi poziţia picioarelor pe scenă.”

Arpi, Andi şi Alex şi-au surprins „diriginta” (pe Tatiana Cerga) de ziua ei şi au interpretat în finalul show-ului de la TVR 1 melodia „All For Love”.

Începând cu următorul concert, cel difuzat live la TVR 1 în 20 mai de la ora 21.25, concurenţii din „Fabrica de staruri” vor interpreta nu una (ca până acum), ci câte două piese. Acest fapt îi solicită mai mult pe cei care vor să devină staruri, mai ales pe cel aflaţi la duel: astfel, Beti – nominalizată a patra oară – şi Maria – aflată la al doilea duel – au de pregătit fiecare câte trei melodii pentru duminică. Până atunci, telespectatorii mai pot vota pentru Maria (02) sau Beti (16), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.