GALERIE FOTO HORIA BRENCIU nu se poate abţine: Oriunde merg, îmi cumpăr o pereche

Horia Brenciu, pasionat de un articol vestimentar: „Oriunde merg, îmi cumpăr o pereche”.

 Showman-ul Horia Brenciu trăieşte la intensitate maximă fiecare reprezentaţie pe scena X Factor, super show care va începe în această toamnă la Antena 1, iar fiecare apariţie a sa în cadrul concursului este gândită în cele mai mici detalii alături de echipa de stilişti a emisiunii. Ba mai mult, juratul X Factor şi-a pus la dispoziţie colecţia sa impresionantă de butoni, adunaţi de-a lungul unei perioade mari de timp, de prin toate colţurile lumii.

„Am moştenit pasiunea de la tatăl meu, de la el am luat primii butoni, pe vremea când eram tânăr şi şcoala nu îţi permitea să ai cămăşi pentru butoni. Pasiunea a „răbufnit” când am ajuns în Bucureşti şi trebuia să mă aranjez frumos pentru tv. Oriunde merg, îmi cumpăr o pereche, sau poate chiar mai multe. Costumul meu trebuie să fie ca şi personalitatea mea – plină de surpriză. Dacă e tern, şi eu sunt tern atunci. Ceea ce pun pe mine reflectă exact felul meu de a fi – dus cu sorcova!”, a spus râzând Horia Brenciu.

Pe Horia Brenciu telespectatorii îl vor putea reîntâlni din toamnă, în show-ul X Factor – Mai mult decât voce, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.