Galerie FOTO. Ce-si amintesc vedetele despre ziua nuntii

• Dana Rogoz a petrecut pe pajişte, Cabral şi Andreea pe malul piscinei, Elena Lasconi s-a gătit cu straie populare româneşti, iar Răzvan Fodor şi Irina au lansat lampioane

Fiecare îşi imaginează ziua nunţii aşa cum poate celorlalţi nici prin gând nu le-ar trece, iar unii au curajul să o şi transforme în realitate. Pentru cei care se pregătesc să spună cel mai important DA! din viaţa lor şi încă se află în căutarea ideii perfecte, câteva dintre vedete îşi amintesc de nunta pe care au pregătit-o cu atâta dăruire.

În 2012, Dana Rogoz a transformat o pajişte într-un loc desprins din basme. Cortul alb a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate, felinare şi ghirlande, precum şi de rânduri întregi de ghivece cu flori de camp pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire. Pentru că a vrut ca totul să exprime cât mai mult firea ei, Dana a confecţionat singură câteva decoraţiuni. Dana şi Radu, soţul ei, şi-au făcut apariţia la bordul unei… biciclete. Culorile serii au fost verde deschis, lila şi ivoire şi până şi bufetul de dulciuri a respectat “colour-code-ul”.

Răzvan şi Irina Fodor au importat o tradiţie thailandeză. Cu un an înainte de a se căsători, Răzvan şi Irina au fost în Thailanda. “În noaptea dintre ani se aprind acolo sute de lampioane, ajung să se confunde cu stelele. A fost atât de frumos acel moment, când toţi se îmbrăţişau şi îşi făceau promisiuni, încât am hotărât ca aşa să arate şi nunta noastră”, îşi aminteşte Răzvan. Zis şi făcut. La nunta lor, în loc de mărturii şi artificii, invitaţii au primit câte un lampion pe care l-au lansat la miezul nopţii. Dacă Răzvan şi Irina au petrecut în stil thailandez, Elena Lasconi a bătut o horă autentic românească, în straie populare. “Sunt o româncă adevărată, sunt mândră că aparţin acestui neam şi acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiţia românească şi portul nostru, aşa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decoraţiunile, absolut totul a fost inspirat din costumele populare şi tradiţiile româneşti”, a povestit emoţionată Elena.

Pentru cei care sunt atraşi de apă, precum Cabral şi Andreea, o nuntă la piscină poate fi varianta ideală. Mirii au optat pentru o petrecere exotică, în tonuri de corai şi ivoire.

Cei pentru care se pregătesc să bată clopote de nuntă în această vară îşi pot face petrecerea vedetă în cadrul noului show realizat de ProTv. Miresele sunt invitate să se înscrie la preselecţii accesând pagina http://bit.ly/ZpQd8a. Premiul pus în joc este o lună de miere fabuloasă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.