GALERIE FOTO Alex Dima şi Anca Nastasi, vacanta la schi

Telespectatorii ProTV sunt obişnuiţi cu anchetele pe care le prezintă duminică de duminică în cadrul emisiunii România, te iubesc! pentru care muncesc zile şi uneori luni întregi, dar în timpul liber corespondenţii Ştirilor ProTV  – Alex Dima, Anca Nastasi, Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paula Herlo şi Rareş Năstase – profită din plin de fiecare moment liber pentru a-şi încărca bateriile şi a-şi întreţine pasiunile devenite deja tradiţie.

Alex Dima şi Anca Nastasi pot reprezenta cu succes România, te iubesc! la orice competiţie de schi.

„În copilărie am fost campioană balcanică la juniori, slalom special”, povesteşte Anca, cea care schiază de când avea trei ani. Iarna aceasta, Anca s-a bucurat de un apus admirat din vârful muntelui, iar apoi a coborât pe schiuri la lumina lunii.
O săptămână a petrecut schiind şi Alex Dima.

„În România erau 10 grade, iar în Austria am găsit zăpadă de peste doi metri. Acum vreo patru ani am fost în Stubai, iar acum m-am întors. Am rămas uimit de cât de mult au evoluat lucrurile. Au apărut pârtii noi, instalaţii noi, austriecii chiar ştiu să facă bani din zăpadă”, declară Alex. Prietenii lui i-au testat cunoştinţele acumulate de-a lungul emisiunii MasterChef – Proba celebrităţii şi s-au bucurat în fiecare seară de preparatele gătite special pentru ei de corespondentul Ştirilor ProTV.

„Am schiat cât a fost ziua de lungă, iar seara am gătit pentru prieteni. După un an încărcat, a fost o binemeritată gură de aer”, mărturiseşte Alex.

Paula Herlo, în schimb, mai avea puţin şi se bucura de… primăvară. „Iarna m-a găsit în haine de primăvară, acasă, la Arad. E locul unde mă întorc de fiecare dată cu drag şi dor. Acolo mă încarc cu energie, râd cât pentru tot anul cu prietenii şi familia mea, alături de care mă simt răsfăţată şi iubită. Anul acesta a fost cu atât mai special cu cât ne-am bucurat de vacanţă alături de fiul nostru, Vladimir”, a povestit Paula.

Tot în familie, cu gaşca de acasă, şi-a petrecut şi Rareş vacanţa. „Stau cât mai mult în preajma copiilor mei, ne jucăm mult şi mă relaxez total când sunt cu ei. Am profitat şi de zăpada din Bucureşti, găsim prilej de joacă în orice. Am mers la film, la teatru, la bulgăreală, am încropit şi acasă şi la bunici mici ateliere de creaţie, cu pictură, desene şi modelaj, ba chiar cei mici au contribuit la prepararea prăjiturilor de casă”, a povestit Rareş.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.