Fulgy, băiatul Clejanilor, a fost internat în spital, la Psihiatrie

fulgy

Fulgy, băiatul cuplului Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost internat la psihiatrie. Puștiul a fost reclamat la Poliție după ce și-a amenințat propriul tată cu bătaia. De asemenea, a anunțat că va face același lucru și cu Alex Velea și Antonia.

Tânărul recalcitrant a avut weekendul trecut un conflict cu un agent de pază de la un mall. L-a scuipat, l-a înjurat, dar totul a culminat cu amenințarea tatălui său. Sâmbătă, Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Obregia” din Capitală.

Conflictul cu Alex Velea este, de asemenea, de mare actualitate. Fulgy a recunoscut că obișnuiește să consume deseori droguri. Mai mult, fostul instrumentist a anunțat că și cunoscutul cântăreț este un mare fan al halucinogenelor.

„Până să fie scandalul ăsta, eu îl admiram foarte mult pe Alex Velea, adică până să-i cunosc cu adevărat caracterul. Am fost la Alex Velea l-a studio, ca să-i facă o piesă cățelului meu.

Toată lumea trăgea pe nas, se injecta. Matias…. Toată lumea era pe ketamină, pentru că nu-și permit să-și ia cocaină. Iarbă, iarbă, iarbă…. Alex mi-a dat iarbă…

Eu n-am zis nimic la televizor, dar când am văzut că a stricat-o… Nu-l torn, că mă p*ș pe el, că nu pe net ne certăm, ci în justiție (…) Alex Velea consumă iarbă. Am fost la el la studio, unde se consumă ketamină, mefedronă și metamfetamină.

Asemenea, și droguri ușoare gen iarbă și cocaină. Distribuitorul lui Alex Velea este Matias, ăla negru”, a declarat Fulgy.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.