Francis Ford Coppola si-a angajat asistenta sa vorbeasca despre sex cu Winona Ryder

Francis Ford Coppola, regizorul filmului “Dracula”, care poate fi urmarit de telespectatorii Pro Cinema sambata, 5 mai, de la ora 22.00, prezentat de Cristian Tudor Popescu la emisiunea “CineTePrinde”, a trecut prin momente foarte stanjenitoare la filmarile pentru aceasta productie.

Regizorul ar fi dorit sa le dea indicatii tinerelor actrite Winona Ryder si Sadie Frost legate de scenele erotice, pe care le-ar fi dorit realizate intr-un anumit fel, insa brusc s-a simtit atat de intimidat de aceasta situatie, incat a constatat ca nu poate deschide gura sa dea nici o indicatie regizorala.

“Nu ma simt deloc confortabil sa vorbesc despre sex cu actrite atat de tinere”, marturiseste Coppola. “Niciodata n-am fost bun la chestia asta – sa pun fetele sa-si scoata hainele”, mai spune regizorul.
Salvarea a venit de la profesoara de actorie Greta Seacat, la care Coppola a apelat pentru a rezolva stanjenitoarea situatie.
Mi-am dorit-o foarte mult in echipa pe Greta, care este o femeie alaturi de care ma simt foarte in largul meu. Ea a fost intermediarul intre mine si aceste tinere actrite si m-a ajutat sa le rog pe fete sa joace in moduri cat mai erotice cu putinta”, spune Coppola.

Regizorul a fost insa destul de curajos incat sa-l roage pe Gary Oldman sa-i sopteasca tot felul de lucruri cu incarcatura erotica lui Sadie Frost, pentru a obtine de la aceasta expresii ale fetei, cu “adevarat irepetabile”, dupa cum considera Coppola.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.