Fosta gimnasta Vanda Hadarean, Miss Fitness World patru ani consecutiv

Editia de sambata, 26 octombrie, a emisiunii Romani de succes difuzeaza la ora 17.15 un hadarean2interviu amplu, realizat in premiera de echipa ProTv International in Canada, cu o romanca ce ofera numai motive de madrie conationalilor sai.

Medaliata cu aur  la paralele si desemnata Campioana Europeana la junioare in 1991, Vanda Hadarean se poate lauda cu un palmares impresionat adunat de la varsta de 13 pana la 18 ani. Ea a mai primit medalia de argint cu echipa la Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992, medalia de bronz tot cu echipa la Campionatul Mondial din 1991 de la Indianapolis si medalia de bronz la individual compus la Campionatul European de la Nantes din 1992. In prezent ea locuieste la Ottawa si a reusit sa ii faca mandri si pe canadieni.

Dupa ce s-a stabilit aici, ea s-a indreptat spre alt sport: fitnessul. Cu aceeasi forta cu care hadareana crescut in lumea gimnasticii, Vanda Hadarean s-a pregatit si pentru noua provocare a competitiilor de fitness:  a debutat cu o prima reusita in 2005, cand a castigat concursul national Miss Fitness Canada, titlu pe care l-a aparat apoi cu succes de inca 4 ori. Vanda este totodata singura femeie din Canada care a castigat 4 ani consecutiv si competitia mondiala in domeniu Miss Fitness World.

Vorbind despre diferente, ea subliniaza ca „in gimnastica mi s-a spus tot timpul ce am de facut, deci nu a trebuit sa planific eu absolut nimic.  Acum, asta este diferenta, trebuie eu sa planific singura antrenamentele, alimentatia, antrenamentele altor clienti, cum trebuie sa-mi balansez timpul si pentru odihna, care de asemenea este foarte importanta”.

In paralel cu o cariera competitionala, Vanda a continuat sa-i antreneze si pe altii si si-a facut  o afacere. Inspired by Vanda este un serviciu de antrenament si consultanta atat hadarean4pentru oamenii obisnuiti care doresc sa-si atinga scopurile unei vieti echilibrate, cat si pentru tinerii intrati in circuitul competitional. Desi este mai mult decat obisnuita cu o alimentatie de sportiv, romanca a marturisit echipei ProTv International ca are si o mancare preferata si aceasta are legatura tot cu tara natala: sarmalele.

Sambata, la Romani de succes, Vanda va povesti si cum isi organizeaza timpul, mai ales ca fiecare zi incepe pentru ea la ora 4.30, dar si cat de greu i-a fost sa plece din Romania, sa se adapteze in Canada si sa isi vada familia la 2-3 ani.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.