Fost concurent la Dansează printre stele, Bruce face parte din baletul emisiunii X Factor UK

 

IMG_7268      Telespectatorii Antena 1 l-au putut admira în primele două ediții ale emisiunii „Dansează printre stele”, iar acum Bruce își vede un alt vis implinit: după selecții extrem de riguroase a fost ales să facă parte din baletul emisiunii X Factor din Marea Britanie.

„Povestea cu X Factor UK a început acum doi ani, când am fost prima dată la un casting, susținut de Brian Friedman, coregraf al unor artiști precum Justin Bieber, Britney Spears.

Anul acesta am participat la un workshop unde a predat și Brian. Am fost chemat direct în callbacks, ultima etapă a preselecțiilor. Acum fac parte din echipă, mă aflu la Londra și lucrez cu Brian, și cu Ashley Wallen, coregraful lui Kylie Minogue”, a povestit încântat Bruce, fericit că dansul l-a propulsat pe una dintre cele mai mari scene ale lumii.

Este de la sine înțeles că standardele sunt foarte înalte.

„Avem de pregătit 10 momente, repetăm de la 9 dimineața până la 6 seara. Sâmbătă, Simon Cowell va vedea momentele înainte de show. Ca dansator trebuie să ai o memorie foarte bună, agilă, să fii capabil să te adaptezi la orice schimbare instantaneu și să execuți mișcările cât mai clar, precis și repede”, a dezvăluit fostul partener al Cosminei Păsărin.

Pentru toate există un început, iar cei care se simt inspirați de povestea de succes a lui Bruce, clădită în pași de dans, pot învăța câteva mișcări de bază din aplicația „Românii dansează”. Tot ceea ce trebuie să facă este să o descarce gratuit din Apple Store, Google Play și Windows Store. Utilizatorii trebuie să-și aleagă melodia favorită de pe http://danseazaprintrestele.a1.ro/concursdedans, să învețe pașii de la Mihai și Elwira Petre, să se filmeze în timp ce dansează și să încarce apoi filmulețul în aplicație. Cel mai votat dans câștigă  un Samsung GALAXY Alpha săptămânal și șansa de a-și demonstra talentul chiar în finala emisiunii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.