FLORIN GROZEA si VLAD IVANOV promoveaza filmul “Tom Sawyer”

Florin Grozea, membru fondator al trupei HI-Q, întărește rândul celor care susțin campania de promovare a filmului Tom Sawyer. Pelicula, distribuită de Parada Film, va avea premiera în cinematografele din România pe 12 octombrie.

Florin Grozea este fondatorul Asociației Române a Tinerilor Interpreți și Compozitori (ARTIS) și al asociației ACUM (Artiști și Compozitori Uniți pentru Muzică), este membru compozitor UCMR-ADA, interpret membru CREDIDAM. Are propriul studio și casă de producție MOF Records împreună cu colegul de trupă Mihai Sturzu.
În plus, Florin Grozea a devenit o voce importantă în online-ul românesc și un susținător activ al tinerilor artiști.

Este un fan declarat al “Aventurilor lui Tom Sawyer”, iar la sesiunea foto Florin s-a simțit în elementul lui când a fost rugat să dea viață personajului Tom Sawyer.
Campania Generația “Tom Sawyer” a fost susținută până acum de Gianina Corondan , Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Elena Gheorghe.
Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă și în cinematografele din România, shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2, iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

 

VLAD IVANOV, ALĂTURI DE CAMPANIA “GENERAȚIA TOM  SAWYER”

Actorul Vlad Ivanov se alătură campaniei de promovare a filmului “Tom Sawyer”, regizat de Hermine Huntgeburth. Este vorba despre cea mai recentă și cea mai spectaculoasă ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain.

Vlad Ivanov a absolvit Academia de Teatru şi Film, Secţia actorie, la clasa profesoarei universitare Sanda Manu, iar imediat după absolvire a fost angajat la Teatrul Naţional Bucureşti. Ivanov a debutat pe marele ecran în anul 1993, cu rolul din “Liceenii în alertă”. În 1999 a jucat în „Triunghiul morţii” și “Faimosul paparazzo”. Talentul său a primit recunoaştere internaţională o dată cu filmul “4 luni, 3 saptamani şi 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu. Vlad Ivanov a mai jucat în “Poliţist, adjectiv”, “Concertul”, „Cealaltă Irina”, „Principii de viaţă”, „The Whistleblower”.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul “Tom Sawyer”, care va avea premiera pe 12 octombrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.