Florin Călinescu va fi Tanti Florica in fiecare miercuri, la Pro TV

• Tanti Florica este o mamă de profesie, în fiecare miercuri, de la 21.30, la ProTv, incepând din 3 octombrie

Este o femeie puternică, plină de viaţă, băgăcioasă şi căreia nu-i scapă nimic, însă, mai presus de toate acestea, îşi iubeşte copiii. Tanti Florica, o veritabilă mamă de profesie, le va încânta telespectatorilor ProTv serile de miercuri, înfiecare săptămână, de la 21.30. “Faptul că interpretezi un rol de femeie te obligă din când în când să vezi lucrurile mai în profunzime şi să încerci să înţelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casă de întreţinut”, a declarat Florin Călinescu referitor la şansa de a fi Tanti Florica la ProTv.

Mrs. Brown’s Boys, celebrul show din Irlanda şi Marea Britanie care a inspirat Tanti Florica, a câştigat anul acesta premiul BAFTA pentru cea mai bună comedie de situaţie, iar Ben Kellett, regizorul producţiei, este cel care, alături de Florin Călinescu şi Bogdan Dumitrescu, semnează şi regia serialului difuzat de ProTv. „Tot ceea ce ne dorim este să facem oamenii să râdă şi se pare că ne iese acest lucru”, a declarat după ce a aflat că producţia a fost distinsă cu premiul BAFTABrendan O’Carroll, actorul care interpretează personajul principal în Mrs. Brown’s Boys.

Publicul live, prezent în platou alături de actori, în fiecare episod, reprezintă o inovaţie pentru piaţa românească de televiziune, conferind autenticitate, dinamism şi interactivitate producţiei pe care telespectatorii ProTv o vor putea urmări din 3 octombrie, în fiecare miercuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.