Florin Călinescu, în primul episod Atletico Textila din noul sezon

Atletico Textila începe sezonul trei de fotbal adevărat pe teren propriu miercuri, de la 21.30, la Pro TV. Cea mai “împiedicată” echipă de fotbal din televiziunea românească revine cu o nouă repriză de comedie, accidentări, mici afaceri, afaceriști și…masonerie.

Aflată în vizită la vechiul său prieten, Pompiliu, interpretat de Florin Călinescu, Raluca este nevoită să îi asculte pe cei doi cum vorbesc despre foste iubite, amante sau soții, ceea ce o face să se simtă inconfortabil.

Încercând să se relaxeze puțin și văzând că Pompiliu mănâncă papanași, îi cere imediat și ea lui Gică. Concluzia este simplă – cei doi nu pot mânca papanași, pentru că nu sunt membri ai masoneriei.

De aici începe aventura patronului echipei Atletico Textila de a intra în masonerie, obiectivul său fiind clar: să obțină o porție de papanași pentru iubita lui soție, Raluca. Ritualurile lui Pompiliu pentru a-l face pe Gică să fie mason vor fi dintre cele mai comice.

În stilul specific, Costeluș apare la barul Pușei îmbrăcat cu o ie de care, la început, băieții râd, însă Leonard, afaceristul echipei, vine cu ideea că ar trebui să deschidă o afacere cu ii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.