File de poveste cu personaje contemporane, la “Cronica Carcotasilor”

Ca in fiecare miercuri, Hrubaru este, practic, nelipsit de la “Cronica” si le da, practic, dreptul la replica celor care, practic, se balbaie sau fac din cuvantul “practic” un tic verbal.

Campania electorala este in plina desfasurare, iar aspirantii la scaunul de primar impart pomana electorala la tot pasul. Vedeti la “Cronicuta” cine sunt candidatii reprezentati de binoclu si plici, dar si cum alianta dintre Jiji si Vadim s-a dus pe… medicamente.
Nea Nelu si Bombonel discuta despre ouale de aur ale lui Cioaba, iar Dezbracatu’ ii povesteste lui Misu cum a gatit ouale de curcan la “Cireasa de pe tort”.
Adrian Copilul Batran, cel mai mare manelist al tuturor timpurilor, este mai nou si un excelent bucatar. Vorba cantecului, “Tigaile tale… doua petaleee…”. Dar sa revenim la gatit. Cordon bleu umplut cu Euro, sarmalute in foi de-o suta, rahat cu fishic de doi Euro si clatite umplute cu caluti Ferrari din aur sunt cateva dintre specialitatile sale.
Nu stim daca pe Titanic se serveau astfel de “bunatati”, dar capitanul Misu si secundul Dezbracatu’ ne dezvaluie o fila din jurnalul de bord. Kate Winslet este tot cu gandul la Leo si la sauna din masina.

Gogaie s-a reprofilat si are acum o emisiune la Sperantza TV. Se numeste “Ficatul… o speranta”, iar pe lista de invitati se afla Yeti Omul Zapezilor, Frankenstein, Papa de la Roma, Nikita, Brad Pitt si Monstrul din Loch Ness. Si daca inca nu v-a convins sa il urmariti, va spunem ca are si o poveste interesanta despre Mos Craciun si prietenii sai.
La cererea telespectatorilor, Misu Gainusa l-a invitat din nou la “Cronicuta” pe deja celebrul Gogu din Pascani, dar si pe domnul Aurel Blandu, negociator conflicte, atenuator de scandaluri si pacifist stradal.

Parazitii, insa, nu sunt la fel de pacifisti. Vedeti la “Trinterviu” de ce. Seara carcotelilor este incheiata de Anda Adam aka Panda Madam, cu piesa “Can U Feel Love”.
“Cronica Carcotasilor”  – miercuri, 18 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.